Horoscop BANI si SUCCES 5-11 decembrie 2022. O săptămână cu multe cheltuieli

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 5-11 decembrie 2022, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

06 dec. 2022, 07:17
Horoscop BANI si SUCCES 5-11 decembrie 2022. O săptămână cu multe cheltuieli

Horoscop BANI si SUCCES 5-11 decembrie 2022. Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop saptamanal BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
O saptamana solicitanta cu multe termene-limita. Incearca sa nu te stresezi. Ai capacitatea de a le rezolva pe toate, dar doar daca le iei unul cate unul. NU le incepe pe toate odata. Abia atunci va fi cu adevarat o mare problema. Fii atent pe ce iti cheltui banii!

Relatia Berbecului cu banii :
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscopul dragostei decembrie 2022. Ce cupluri se despart, cine îşi găseşte marea dragoste sub vâsc. Runelor lui Mihai Voropchievici
Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Colaborari noi sunt asteptate in aceasta saptamana. Nu ezita sa le accepti, chiar daca ti se pot parea iesite din comun. Finantele tale pot depinde de noile activitati. Atentie, insa, la un aspect. Calculeaza riscurile inainte de a accepta o propunere sau alta.

Relatia Taurului cu banii :
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop saptamanal BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Viata profesionala necesita atentie. Stai concentrat si nu te lasa subjugat de emotii. Poti comite greseli care nu se pot corecta foarte usor. Controleaza-te, nu ridica vocea si mai ales ai grija fata de cine vorbeste anumite lucruri. S-ar putea sa ajunga la superiori. Nu lua decizii care pot influenta viitorul. Ramai rezervat.

Horoscopul banilor pentru decembrie 2022. Maestrul runelor Mihai Voropchievici s-a uitat în puşculiţa fiecărei zodii şi ştie ce-le aşteaptă sub brad

Relatia Gemenilor cu banii :
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.