Horoscop BANI si SUCCES 6-11 februarie 2024. Momentul adevărului, ce zodii au lipici la bani

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 6-11 februarie 2024, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

05 feb. 2024, 23:47
Horoscop BANI si SUCCES 6-11 februarie 2024. Momentul adevărului, ce zodii au lipici la bani
Horoscop săptămânal BANI şi SUCCES 26-31 decembrie 2023. Taurii dau lovitura, Racii trebuie să aibă grijă

Horoscop BANI si SUCCES 6-11 februarie 2024. Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop saptamanal BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
O saptamana cu multa agitatie. Ai multe de facut, multe de analizat si totul se petrece foarte repede. Cere ajutorul prietenilor, al familiei sau al partenerului de cuplu. Poti primi sfaturi care sa te scoata din impas.

Relatia Berbecului cu banii:
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop februarie 2024. Zodia care este favorita Universului în luna îndrăgostiţilor. Nu stă rău nici cu „cash”-ul. Norocul sună de două ori la uşă
Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Atentie mare in aceasta saptamana. Cineva iti prezinta un proiect care, la prima vedere, pare mana cereasca. Nu te arunca cu capul inainte. Pune totul la indoiala si fa propriile cercetari. Numai asa poti limita pierderile.

Relatia Taurului cu banii:
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Zodiile care vor avea o primăvară de vis. Vești foarte bune pentru 4 nativi, noroc triplu pentru ei

Horoscop saptamanal BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Viata profesionala are nevoie de mai multa atentie, mai ales daca ai colaboratori noi. Ca sa-i impresionezi si sa-i impulsionezi, ai nevoie de mai multa actiune. Pasivitatea nu-ti aduce nimic bun. Nu te lasa cuprins de prea multe emotii. Gandeste rational. Ca sa imbunatatesti capitolul finante, ai grija mare la cheltuieli.

Relatia Gemenilor cu banii:
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Mai multe detalii, pe sfatulparintilor.ro