Horoscop BANI si SUCCES, 6-12 decembrie 2021. Cine rămâne fără bani după Moş Nicolae

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 6-12 decembrie 2021, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

07 dec. 2021, 06:19
Horoscop BANI si SUCCES, 6-12 decembrie 2021. Cine rămâne fără bani după Moş Nicolae

Horoscop BANI si SUCCES

Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop saptamanal BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Totul merge lin in sfera profesionala si n-ar trebui sa te simti anxios. Chiar daca trebuie sa faci vreo schimbare, ea este spre binele tau. Ai  incredere in tine si in acei parteneri care iti arata suportul. La capitolul bani, ar trebui sa aduci mai mult echilibru in zona venituri-cheltuieli.

Horoscop Pavel Globa: Trei zodii norocoase în decembrie, trei zodii care au totul pe tavă în 2022
Relatia Berbecului cu banii :
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Lucrurile merg  bine la locul de munca si ai putea implementa cateva planuri noi. Gandeste-te la beneficiile pe care le vor aduce aceste schimbari. La capitolul finante, ar treb ui sa fii mai atent la cheltuieli deoarece iti pot aduce obligatii care sa-ti arunce in aer bugetul.

Horoscop bani decembrie 2021. O lună complexă din punct de vedere financiar. Zodiile care se vor confrunta cu instabilitate financiară, zodiile care îşi vor majora veniturile
Relatia Taurului cu banii :
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop saptamanal BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)
La locul de munca, lucrurile merg conform planului. Vei primi ajutor de la un coleg pe care l-ai considerat pana acum departe de tine. Arata-i ca apreciezi miscarea lui si vezi cum puteti colabora din nou. La capitolul finante, ai grija sa nu faci cheltuieli nesabuite.

Relatia Gemenilor cu banii :
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...
Partenerii noștri