Horoscop BANI si SUCCES 7-12 februarie 2023. Se dezechilibreaza balanta finante-dragoste!

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 7-12 februarie 2023, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

07 feb. 2023, 11:24
Horoscop BANI si SUCCES 7-12 februarie 2023. Se dezechilibreaza balanta finante-dragoste!

Horoscop BANI si SUCCES 7-12 februarie 2023.  Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
A venit momentul sa iti stabilesti foarte clar obiectivele in ceea ce priveste finantele personale si sa te ocupi de obligatiile pe care le ai. Incearca sa reduci cheltuielile inutile, astfel incat sa reusesti sa iti echilibrezi economiile. La locul de munca vei obtine sprijinul de care este nevoie pentru a face fata sarcinilor curente.

Horoscop Urania februarie 2023. Lună cu tensiuni în relaţii şi bani puţini. Ce zodii au totuşi noroc
Relatia Berbecului cu banii :
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Pune-ti in valoare abilitatile in aceasta saptamana si vei castiga recompense substantiale. Cheltuielile inevitabile te vor face sa pui sub semnul intrebarii viitorul finantelor tale. Insa va trebui sa iei masuri ca sa echilibrezi veniturile si cheltuielile. Fa-ti un plan de lucru solid, ca sa fii sigur ca si reusesti.

Mihai Voropchievici vine cu horoscopul dragostei pentru luna februarie. Ce zodii vor întâmpina probleme la capitolul iubire
Relatia Taurului cu banii :
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.