Horoscop BANI si SUCCES 9-14 mai 2023. Ce zodii au parte de zile pline de noroc

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 9-14 mai 2023, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana

09 mai 2023, 06:53
Horoscop BANI si SUCCES 9-14 mai 2023. Ce zodii au parte de zile pline de noroc

Horoscop BANI si SUCCES 9-14 mai 2023. Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop saptamanal BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Banii rezoneaza acum cu ideea unei schimbari. Te poti gandi sa faci o schimbare in cariera. Aspectele astrale din casa locuintei si a emotiilor te fac sa fii ceva mai nelinistit in interiorul tau. Descoperi ca ai prefera sa faci si altceva ca mod de trai si viata iar acest vant al schimbarii este firesc, dat fiind contextul astral general al saptamanii. Banii vin usor atunci cand faci ce iti place. Iti mai place ceea ce faci acum sau esti prins in rutina? Orice schimbare initiata de tine iti este benefica daca asa simti, insa inainte de a incepe orice cercetare despre noi directii, intai plateste-ti orice datorie pe care o ai fata de actuala situatie.

Horoscop mai 2023. Mariana Cojocaru anunţă penitenţă karmică la Scorpioni, blocaje evolutive la Fecioară

Relatia Berbecului cu banii:
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Conjunctura astrala din aceasta saptamana te face mai conciliant, orientat spre munca in echipa. Asculta ce iti propun ceilalti, comporta-te ca un adevarat lider si lucrurile isi vor gasi o rezolvare rezonabila. Promoveaza-ti ideile cu sprijinul colegilor. Evita cheltuielile inutile, deoarece aveti multe nevoi ce trebuie satisfacute in scurt timp.

Relatia Taurului cu banii :
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop bani mai 2023. Înfloresc veniturile pentru multe zodii. Ce semn astral este protejat de Marele Benefic

Horoscop saptamanal BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Incearca sa te ocupi de cateva obligatii importante la locul de munca. Dar nu exagera si nu te concentra pe detalii banale care va pot deturna de la programul tau. Sunt sanse mari sa creasca veniturilor, deci profita la maximum de aceasta perioada pozitiva pentru a scapa definitiv de datoriile acumolate.

Relatia Gemenilor cu banii:
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.