Horoscop BANI si SUCCES. Săptămâna în care se golesc portofelele. Ce zodii au totuşi noroc cu carul

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes din utrltima saptamana a lunii, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

27 sept. 2022, 00:43
Horoscop BANI si SUCCES. Săptămâna în care se golesc portofelele. Ce zodii au totuşi noroc cu carul

Horoscop BANI si SUCCES. Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop saptamanal BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Lucrurile sunt pozitive la locul de munca. Ai reusit sa depasesti anumite situatii stresante si apar si rezultatele actiunilor trecute. Finantele sunt la un nivel satisfacator, dar este recomandat sa nu faci cheltuieli bazate pe impulsuri emotionale.

Horoscopul lunii octombrie 2022. Perioadă cu multe provocări financiare. Ce se întâmplă în dragoste şi carieră
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)
La birou, lucrurile sunt cat se poate de armonioase. Totusi, este indicat sa eviti sa iti dezvalui ideile, intrucat competitorii iti pot „fura” planurile. Fii sigur ca examinzi cu atentie partenerii, astfel incat sa fii convins ca sunt de incredere. Daca ai dubii, mai bine taci.

Relatia Taurului cu banii :
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 26 septembrie – 2 octombrie. Luna nouă vine cu schimbări legate de bani și avere

Horoscop saptamanal BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Are loc un salt important in cariera. Fie avansezi, fie incepi ceva pe cont propriu. Indiferent de situatie, este recomandata prudenta si moderatie. Pana se stabilizeaza totul, ai grija sa nu faci cheltuieli pe obiecte care chiar nu iti sunt necesare.

Relatia Gemenilor cu banii :
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.