Horoscop BANI si SUCCES. Veşti bune şi veşti proaste, trebuie să acţionaţi rapid!

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 6-21 mai 2023, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

16 mai 2023, 12:06
Horoscop BANI si SUCCES. Veşti bune şi veşti proaste, trebuie să acţionaţi rapid!

Horoscop BANI si SUCCES. Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Vestea buna este ca ai o multime de oportunitati la capitolul bani, in aceasta saptamana. Vestea proasta este ca s-ar putea sa fii prea distrat si sa le ratezi una cate una.  Actioneaza rapid, fara sa stai prea mult pe ganduri. Coopereaza cu ceilalti, cere ajutorul. Nu iti vei stirbi din stralucire daca faci acest lucru.

Horoscop 17 mai 2023. Multe zodii se afundă în probleme materiale şi apar şi conflicte în relaţii

Relatia Berbecului cu banii:
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)
O multime de aspecte se modifica la capitolul bani. Te gandesti serios sa-ti returnezi toate datoriile. Chiar daca acest lucru presupune un efort financiar major, te incanta ideea de a o lua-o de la capat, dar cu zero piedici din trecut.

Relatia Taurului cu banii:
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop primăvară 2023. Zodiile care se îmbogăţesc în ultimele săptămâni din mai

Horoscop BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Universul iti arata o noua cale. Fie ca este vorba de ceva personal, fie ca este ceva profesional, zona ta de confort se zdruncina. Nu te grabi, ia totul incet. Cu pasi mici. Fii intelept si banii vor veni.

Relatia Gemenilor cu banii:
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.