Horoscop BANI si SUCCES. Zodia care a tras cartea câştigătoare, banii intră de miercuri pe card

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 28 noiembrie – 3 decembrie 2023, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

28 nov. 2023, 10:23
Horoscop BANI si SUCCES. Zodia care a tras cartea câştigătoare, banii intră de miercuri pe card

Horoscop BANI si SUCCES 28 noiembrie – 3 decembrie 2023.  Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Te pregatesti de lansarea unui proiect nou. Desi investitiile sunt destul de mari, rezultatele le pot acoperi si chiar depasi. Universul te poate ghida in a gasi solutiile de care ai nevoie. Mai e un singur pas pana la bunastarea la care visezi.

Relatia Berbecului cu banii:
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Zodia protejată de Univers în luna decembrie. Exces de zen, astrele aduc grămezi de bani pe final de an pentru nativi
Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Esti inconjurat de oameni care doresc sa ai succes si te ajuta. In plus, ai si noroc mult. Cu toate acestea, ar trebui sa fii si putin precaut. Chiar daca pari favorizat de astre, nu risca prea mult.

Horoscop Mariana Cojocaru decembrie 2023. Mercur retrograd strică Sărbătorile multor zodii. Cine va fi ca o oală sub presiune de Crăciun

Relatia Taurului cu banii:
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.