Horoscop BANI si SUCCES. Zodia răsfăţată de „zeii” finanţelor în această săptămână

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 1-7 mai 2023, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

02 mai 2023, 09:17
Horoscop BANI si SUCCES. Zodia răsfăţată de „zeii” finanţelor în această săptămână

Horoscop BANI si SUCCES. Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Ai nevoie urgenta de o analiza a balantei de venituri si cheltuieli. Vezi cati bani iti intra in conturi si cati bani iti ies prin datorii si alte cheltuieli curente. Esti pe plus sau pe minus? In functie  de raspuns trebuie sa iei masuri.

Relatia Berbecului cu banii:
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Cristina Demetrescu, horoscop mai 2023: „Mare atenţie la bani! Sunt niște blocaje în buget”

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Banii Taurilor sunt strans legati saptamana aceasta de relatiile cu oamenii importanti din viata lor. Poti avea bani mai multi sau mai putini in functie de cum iti derulezi relatia cu partenerul si cum gestionati sau va sustineti ori sabotati reciproc. Daca vei purta discutii importante cu partenerul pe tema aceasta, ai putea redresa problemele cu banii inainte de a se manifesta, nu dupa. Esti capabil sa iti folosesti abilitatile celebre de comunicare ca sa ii convingi pe altii ca tu si proiectele tale sunt demne de a se investi in ele.

Relatia Taurului cu banii:
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop mai 2023. Zodiile care atrag banii ca un magnet şi apoi îi întorc cu lopata. Nu se uită la cheltuieli

Horoscop BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Este o saptamana financiara foarte intensa si ocupata. Aspectele astrale iti afecteaza casa banilor si a valorilor dar in sens pozitiv, crescandu-ti fondurile, ceea ce este bine, desigur. Esti si ajutat sa iti faci planuri de viitor pentru banii tai. Poti face calcule sa vezi cati bani sa pui deoparte pe luna ca la anii batranetii sa ai o viata fara griji.

Relatia Gemenilor cu banii:
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.