Horoscop: Bărbatul cu care ar trebui să te întâlneşti în 2018, în funcţie de zodia ta

Dacă nu mai vrei aventuri sau ţi s-a luat ca partenerii tăi să te tot dezamăgească, iată cu cine ar trebui să te întâlneşti în noul an!

02 ian. 2018, 10:43
Horoscop: Bărbatul cu care ar trebui să te întâlneşti în 2018, în funcţie de zodia ta

BERBEC

Ai pierdut prea mult timp cu băieţii răi în trecut.

Ei ţi-au dat multă adrenalină, dar nu şi altceva. În 2018, ar trebui să cauţi un tip de încredere, care îşi ţine promisiunile. Un bărbat care te va face să te bucuri în egală măsură de serile pe canapea vizionând serialul preferat, dar şi de weekend-urile în care faceţi drumeţii sau mergeţi la petreceri.

TAUR

Încetează să mai încerci să îţi convingi fostul iubit că a făcut o greşeală şi că ar trebui să te vrea înapoi.

În 2018, trebuie să laşi trecutul în urmă. Găseşte pe cineva care îţi vede frumuseţea de la început şi te împinge până la limite. Cineva cu care poţi vizita muzee şi cu care poţi încerca noi reţete în bucătărie. Cineva care te va ajuta să devii o persoană mai bună şi care te ajută să evoluezi.

GEMENI

Trebuie să încetezi să mai crezi că toate relaţiile pe care le ai sunt marile tale iubiri.

Nu este vorba de dragoste atunci când partenerul nu îţi răspunde la mesaje sau când acesta anulează planurile. În 2018, întâlneşte-te cu cineva care investeşte în relaţia cu tine. Cineva care depune la fel de multe eforturi ca şi tine, pentru că nu tu trebuie să porţi pe umeri întreaga responsabilitate. 

RAC

Recunoaşte, când îţi place de cineva, renunţi la standardele tale pentru a ţine acea persoană lângă tine.

Dar în 2018, trebuie să te gândeşti mai mutl la tine. Caută pe cineva care este dispus să facă orice vrei tu. Trebuie ca acel bărbat să fie romantic, fără să fii nevoită să cerşeşti asta. Cineva care te va trata bine fără să trebuiească să îi enumeri motivele pentru care meriţi afecţiunea lui. 

Citeşte mai multe pe eva.ro