HOROSCOP: Cadourile potrivite fiecărei zodii

Pentru că semnele zodiacale influenţează fiecare aspect al vieţii noastre, acestea ne-ar putea fi de folos şi atunci când trebuie să oferim un cadou.

08 nov. 2014, 17:30
HOROSCOP: Cadourile potrivite fiecărei zodii

BERBEC. Personalitatea lipsita de frica a nativilor din zodiac Berbec ii alimenteaza dorinta de a incerca lucruri noi, ce sunt de multe ori si pline de indrazneala. Astfel, atunci cand incerci sa alegi un cadou pentru cineva care este nascut cu acest semn astral, tine cont de energia acestuia ce nu pare a avea sfarsit. Printre darurile apreciate de catre Berbeci se numara: echipament pentru sport, bilete la meciuri sau lectii pentru a conduce masini de curse. De asemenea, Berbecii sunt cunoscuti pentru spiritual lor antreprenorial, de aceea o carte despre business sau ceva care ii poate ajuta afacerile il vor incanta cu siguranta.

TAUR. Taurii sunt mari iubitori de a se afla in mijlocul naturii, astfel, un dar ce ii poate scoate afara din casa, ii va bucura nespus de mult. Insa, persoanele nascute sub influenta acestui semn zodiacal, sunt atrase si de lucruri luxoase, precum haine create de designeri renumiti, bijuterii sau accesorii somptuoase.

GEMENI. Probabil cea mai comunicativa si sociabila zodie, Gemenii vor fi incantati de daruri ce faciliteaza comunicarea cu cei din jurul lor, dar le si stimuleaza imaginatia. Pentru ca reusesc sa navigheze printre ganduri si idei cu o rapiditate uimitoare, fiind incapabili sa se concentreze pentru mai mult timp asupra unui lucru, un dar ce le-ar antrena capacitatea de a se focusa, asemeni unui curs de yoga sau a unui puzzle, ar fi potrivit.

RAC. Racii sunt foarte sentimentali si tin foarte mult la traditii, obiceiuri si familie, astfel un dar cu o tenta personala, precum o poza inramata, le va cauza o mare bucurie. Pentru ca nativii din zodiac Rac tin foarte mult la caminul lor si sunt persoane foarte protectoare, o planta de care sa aiba grija si sa le completeze caminul ar fi darul perfect.

LEU. Leilor le place sa fie centrul atentiei, oriunde s-ar afla acestia intretin atmosfera. Aceste persoane sunt incantate de lucrurile luxoase, precum bijuterii sau piese vestimentare scumpe, cu logo-uri impunatoare. Ai putea insa, sa bucuri si natura jucausa a acestei zodii, oferindu-i un set de jocuri de societate.

FECIOARA. Datorita caracteristicii ce ii determina sa fie foarte practici, persoanele nascute in zodia Fecioarei vor aprecia daruri ce ii vor ajuta sa isi organizeze viata cat mai bine, precum o agenda. Fecioarelor le displace zgomotul, astfel o pereche de casti ar fi potrivite.

Citeşte mai mult pe elle.ro

Citeşte şi Horoscop 2015: Care este luna care te avantajează, în funcţie de zodia ta