HOROSCOP CAMELIA PĂTRĂŞCANU 11-17 FEBRUARIE: Multă agitaţie, unora le ies toate pe dos. Previziunile săptămânii

HOROSCOP săptămâna 11-17 februarie, cu Camelia Pătrășcanu. Leii finalizează un proiect, Racii pun accentul doar pe relații.

10 feb. 2019, 10:20
HOROSCOP CAMELIA PĂTRĂŞCANU 11-17 FEBRUARIE: Multă agitaţie, unora le ies toate pe dos. Previziunile săptămânii

HOROSCOP BERBEC – Berbecii au o săptămână fabuloasă. Un început foarte bun luni, marți și miercuri pentru a face rost de bani, dar și pentru a-și impune opiniile și soluțiile în fața șefilor, la locul de muncă. Urmați-vă viziunea!

HOROSCOP TAUR Taurii trec la treabă, mai ales de vineri, de când Marte le intră în zodie. Sunt foarte ambițioși și determinați. Planurile lor sunt în faza de proiectare, dar fac pași foarte serioși prin întâlniri foate importante în această săptămână. 

HOROSCOP GEMENI – Gemenii au o săptămână care începe cu un ajutor nesperat pe care îl primesc. Luni, marți și miercurii este foarte posibl ca cineva să-i sprijine în rezolvarea unei probleme sau să le-o ia pur și simplu de pe cap. Pe de altă parte, Gemenii profită de pe urma rezultatelor obținute de partenerul de viață sau ale cuiva apropiat.

HOROSCOP RAC – Au un interval în care pun și ei accentul pe relații. Multe întâlniri și pentru Raci. Se pot afla într-un grup, pot fi prezentați unor persoane foarte importante pentru ei. Felul în care reușesc să convingă persoanele cu care colaborează e foarte important. Atenție la sănătate la cei care se deplasează.

HOROSCOP LEU – Au o săptămână foarte bună pentru lucru. Unii pot finaliza un proiect sau o etapă importantă astfel încât să poată merge mai departe.

HOROSCOP FECIOARĂ– Feciorele sunt foarte eficiente mai ales în tot ce înseamnă comunicare. Acte care pot fi semnate, examene sau interviuri pentru un loc de muncă. Fecioarele pot străluci.

Citeşte mai multe aici