Horoscop Camelia Pătrăşcanu 15-21 februarie 2021. Mijlocul săptămânii aduce cumpene

Tensiunile sunt miercuri, joi şi vineri, din cauza partenerului pe care se bizuie şi au sentimentul că le atinge siguranţa. Sunt discuţii aprige la mijlocul săptămânii, iar în week-end, negocieri.

15 feb. 2021, 09:28
Horoscop Camelia Pătrăşcanu 15-21 februarie 2021. Mijlocul săptămânii aduce cumpene

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 15-21 februarie 2021 Berbec
Săptămâna începe foarte bine, luni şi marţi au energie, sunt dinamici. Surprize mai puţin plăcute apar marţi, miercuri şi joi, din cauza banilor puţini. Poate că persoane pe care se bizuiau nu sunt disponibile pentru ei. Drumuri şi discuţii, la final de săptămână.
Horoscop Pătrăşcanu 15-21 februarie 2021 Taur
Pentru Tauri, luni şi marţi sunt atenţi la cum se mişcă lucrurile în jurul lor şi aleg tacticile cele mai bune pentru a acţiona. Tensiunile de miercuri, joi şi vineri sunt legate de confruntarea cu alte persoane, diferenţe de opinie şi de moralitate. Sunt necruţători când ceva le atinge valorile. În week-end, se gândesc la bani.

Horoscop Pătrăşcanu 15-21 februarie 2021u Gemeni
Pentru Gemeni, săptămâna începe grozav, luni şi marţi sunt zile frumoase, se pot bucura de prieteni. Sunt tensiuni la mijlocul săptămânii, miercuri şi joi, dacă primesc nişte veşti de la o persoană aflată la distanţă sau dacă un act le dă peste cap nişte planuri. În week-end, au de lucrat cu mintea pentru a găsi idei.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 15-21 februarie 2021 Rac
Pentru Raci, luni şi marţi trebuie să se impună sau să implice la locul de muncă. Pot fi surprinşi neplăcut miercuri şi joi de reacţia unui prieten şi pot fi descumpăniţi. În week-end, drumuri.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 15-21 februarie 2021 Leu
Pentru Lei, luni şi marţi rezolvă nişte probleme cu actele şi trag nişte concluzii. Pentru miercuri şi joi, tensiuni legate de un parteneriat pe care nu-l mai vor. În week-end, se pot consulta cu persoane care ştiu speţa lor.

Horoscop 15-21 februarie 2021 Fecioară
Fecioarele au o zi de luni şi marţi în care aşteaptă mai mult de alţii sau conving pe cineva să acţioneze într-un fel, deci sunt zile bune pentru colaborare. Miercuri, joi şi vineri, tensiuni din cauza unor acte. În week-end, găsesc soluţii.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 15-21 februarie 2021 Balanţă
Pentru Balanţele, luni şi marţi sunt zile bune pentru parteneriate şi pot reuşi să impresioneze. Miercuri şi joi, discuţii în contradictoriu privind banii, nu sunt zile de cheltuieli. În week-end, pe drum.

Horoscop Voropchievici 15-21 februarie 2021. Necazuri după Ziua Îndrăgostiţilor

15-21 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion
Scorpionii muncesc mult luni şi marţi, pot progresa mult, tensiunile sunt miercuri, joi şi vineri, din cauza partenerului pe care se bizuie şi au sentimentul că le atinge siguranţa. Sunt discuţii aprige la mijlocul săptămânii, iar în week-end, negocieri.

Citeşte mai multe pe a3.ro


loading...