Horoscop Camelia Pătrăşcanu 17-23 decembrie 2018. În ce zile câştigi bani, când trebuie să vii cu flori acasă sau la serbarea copiilor

Publicat: Luni, 17 Decembrie 2018 08:12 // Actualizat: Luni, 17 Decembrie 2018 08:12 // Sursa: romaniatv.net

Horoscop săptămânal Camelia Pătrăşcanu 17-23 decembrie. Astrologul a prezentat previziunile astrale pentru săptămâna de dinaintea Crăciunului.

HOROSCOP Berbec – au șansa să rezolve lucruri, spor, eficiență. Foarte multe drumuri și discuții, au agenda încărcată și au foarte multe lucruri de făcut. Un weekend care activează relația cu familia.

HOROSCOP Taur – sunt intuitivi, au fler, știu cum să se descurce, dar și foarte atenți la partenerul de viață. Este important să ajungă la un consens, destul de zgârciți, dar fac cadouri pline de inspirație.

HOROSCOP Gemeni – sunt cu ochii la partener, au multe lucruri de spus, trebuie să îi asculte pe cei apropiați. Vor trage alte concluzii ca până acum. Sunt preocupați de bani și foarte economi. Fac cadouri inteligente, pline de semnificație. Marți, miercuri și joi sunt zile importante pentru sănătate.

HOROSCOP Rac – multe activități, aleargă în stânga și în dreapta. Plini de inspirație și iubire marți, miercuri și joi. Este bine în aceste zile să facă complimente, să aibe întâlniri pline de afecțiune. Pentru joi vineri și sâmbătă, alergătură multă și agitație. Atenție la sănătate și la volan!

HOROSCOP Leu – dispoziție foarte bună pentru familie, este importantă atmosfera din casă, știu că trebuie să mai lase și de la ei, sunt înțelepți. Pentru marți, miercuri și joi, multe responsabilități, multe lucruri de făcut, au rezultate. În rest, atmosferă frumoasă și amicală.

HOROSCOP Fecioară – pot conta pe propriile lor forțe, sunt destul de preocupate și de activitățile profesionale, dar căminul și casa contează. Sunt foarte implicate în treburi gospodărești, se anunță musafiri. În familie domină prin moralitate și exigență, bine ar fi să să aibă și tact, iar criticile să fie mai puțin ascuțite.

Citeşte continuarea pe antena3.ro!

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8278
RON
10 Apr
noapte 6 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H