HOROSCOP CAMELIA PĂTRĂŞCANU 19-25 FEBRUARIE: Ce zodii au noroc cu carul, cine trece prin mari impasuri. Previziuni complete

CAMELIA PĂTRĂȘCANU, horoscop 19-25 februarie. O săptămână bună pentru mulți nativi, însă doar unii sunt declarați marii câștigători. Astrologul Camelia Pătrășcanu spune că în noua săptămână intuiția va funcționa mai bine și va trebui să ținem cont de ea, mai ales dacă vorbim de afaceri sau lucruri concrete și dinainte planificate.

18 feb. 2018, 09:13
HOROSCOP CAMELIA PĂTRĂŞCANU 19-25 FEBRUARIE: Ce zodii au noroc cu carul, cine trece prin mari impasuri. Previziuni complete

Astrologul Camelia Pătrășcanu spune că în noua săptămână intuiția va funcționa mai bine și va trebui să ținem cont de ea, mai ales dacă vorbim de afaceri sau lucruri concrete și dinainte planificate. Cele mai tensionate zile ale săptămânii sunt marți, dar și vineri.

Horoscop săptămâna 19-25 februarie Berbec: Luni și marți sunt zile foarte valoarse pentru a lua decizii. Atenție la ziua de joi, există riscul să cheltuiți cam mult.

Horoscop săptămâna 19-25 februarie Taur: Din fericire, aspectele săptămânii sunt bune. Emoțiile vor conta în relațiile cu cei din jur și chiar cu partenerii.

 Horoscop săptămâna 19-25 februarie Gemeni. Se pot baza pe prieteni, mai ales la început de săptămâna. Miercuri și Joi pică niște bani de undeva de unde nu s-au gândit. Atenție, sâmbătă, la modul în care circulați!

 Horoscop săptămâna 19-25 februarie Rac. Foarte bun început de săptămână, au autoritate, au verb, au hotărâre sau negociază foarte dur într-un parteneriat. Atenție însă, sâmbătă, la călătorii. 

 Horoscop săptămâna 19-25 februarie Leu: Un interval care îi ajută să obțină informațiile. Poate de la autorități sau de la diverși funcționari. Luptă pentru ea. Miercuri și Joi, foarte bună planificare a muncii.

 Horoscop săptămâna 19-25 februarie Fecioară: Au o săptămână bună. Vești bune de la autorități. 

 Horoscop săptămâna 19-25 februarie Balanță: Conving pe cineva să îi ajute. Au cele mai bune argumente.

 Horoscop săptămâna 19-25 februarie Scorpion: Luni și marți pot lua niște decizii pe nepusă-masa. Se pliază bine pentru orice.

 Horoscop săptămâna 19-25 februarie Săgetător: O săptămână care îi stimulează din toate punctele de vedere. Sunt un pic cam orgolioși însă și nu trebuie provocați.

 Horoscop săptămâna 19-25 februarie Capricorn: O săptămână de discuții în casă. O săptămână pe care o dedică familiei.

 Horoscop săptămâna 19-25 februarie Vărsător. Vărsătorii risipesc bani, realizări în casă.

 Horoscop săptămâna 19-25 Pești. Luptă pentru un onorariu mai mare. Au nevoie de susținere.