Horoscop Camelia Pătrăşcanu 2019. Ce le rezervă astrele celor mai importanţi oameni politici

Cunoscutul astrolog Camelia Pătrăşcanu a realizat pentru România TV horoscopul celor mai importanţi oameni politici. Iată ce le rezervă astrele în 2019 lui Klaus Iohannis, Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu şi Gabrielei Firea.

01 ian. 2019, 15:52
Horoscop Camelia Pătrăşcanu 2019. Ce le rezervă astrele celor mai importanţi oameni politici

Klaus Iohannis, gemeni
Gemenii au o provocare mare in acest an.  Au planeta Jupiter în zona relaţiilor.  În astrologie se spune că atunci când ai jupiter în zodia relaţiilor trebuie să fii atent să nu divorţeze cineva de tine, sa fie atent la imagine, la mesaje, cum le transmite. Sunt comunicatori buni.

Liviu Dragnea, scorpion
Scorpionii stiu sa folosească bine sansele si oportunităţile, alea cate sunt profita de ele. Nu sunt amenintari mari, unii prieteni mai sar din barcă.

Călin Popescu Tăriceanu, capricorn
Capricornii pot avea an fabulos in functii inalte, funcţii importante pentru România.  Ar fi un joc , daca isi depune candidatura , un joc asumat responsabil si ultima carte eroica de trait.

Dacian Ciolos, fecioară.
fecioarele isi constientizează valoarea sau culoarul. Multe care au fost ezitante devin curajoase pentru ca sunt constiente de şansele şi atuurile pe care le au. Nu e o garantie pentru succes politic, dar devin constiente de oportunităţile lor, nu vor sa-si strice comoditatile, risca dar nu mult.

Gabriela Firea , rac
Racii castiga multa credibilitate, vor sa para persoane serioase, sobre. Poate că fac jocuri mai mari decat puterile lor, dar daca au anturaj bun, planuri si strategii clare pe care le urmeaza onest, atunci pot avea un 2019 care scoate la suprafata , nu te lasa saturn sa faci lcururi urate, tendinta la rac si capricorn si fecioara sa faca lucruri conforme cu ei.