HOROSCOP CAMELIA PĂTRĂŞCANU 23-29 SEPTEMBRIE: Luni este o zi tensionată pentru toţi, cum este SEZONUL DE TOAMNA pentru fiecare

HOROSCOP Camelia Pătrăşcanu. O săptămână bună, cu muncă multă și rezultate rodnice. Către sfârșitul săptămânii se semnează un contract, se semnează o colaborare. Luni este o zi mai tensionată, suntem mai conservatori. Miercuri și joi încercăm să găsim soluții și să strângem roadele, mai ales pe partea profesională.

23 sept. 2019, 07:36
HOROSCOP CAMELIA PĂTRĂŞCANU 23-29 SEPTEMBRIE: Luni este o zi tensionată pentru toţi, cum este SEZONUL DE TOAMNA pentru fiecare

Berbec

Berbecii au parte de un nou început. Sunt comunicatori desăvârșiți și trec cu bine peste orice obstacol, deoarece dau dovadă de tact și calm. Așa abordează problemele care le sunt scoase de astre în cale.

Taur

Nativii Taur au foarte mult de muncă.Posibil să înceapă un nou proiect care le ocupă tot timpul, dar cu ajutorul creativității lor vor ieși cu bine și din această reală încercare.Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 23 – 29 septembrie.

Gemeni

Gemenii fac față pe toate planurile. Pendulează perfect între familie, job, distracție și pasiuni. La locul de muncă are succes, deoarece face ceea ce îi place. În plus, debordează de energie.

Rac

Nativii Rac au parte de o perioadă mai tensionată, iar acest lucru parcă îi face să fie și mai sensibili. Sunt ușor de jignit și parcă nu-și gsesc cuvintele, însă această perioadă va trece cu bine. 

Leu

Nativii Leu au parte de o perioadă bună. Sunt plini de energie, iar acest lucru le aduce numai lucruri bune. La locul de muncă sunt adevărate vedete, dar pot face bani și din alte surse. Mai mult, pot plănui o vacanță de neuitat.

Fecioară

Cei născuți sub semnul zodiacal al Fecioarei ar avea o săptămână foarte bună, dacă nu ar fi dezamăgiți de o persoană apropiată. Cu toate acestea, vor fi plini de energie și vor avea noroc de bani.

Balanța

Nativii Balanță vor fi implicați într-un conflict ușor, dar vor ieși ușor din încurcătură. Este loc de distracție și voie bună în această perioadă și se vor face remarcați printre prieteni și cunoștințe.

Scorpion

Nativii Scorpion au probleme grave. Parcă nu mai văd linia orizontului, însă această perioada nefastă va trece și vor găsi alte soluții pentru problemele lor.

Citeşte mai multe aici