HOROSCOP CAMELIA PĂTRĂŞCANU 28 octombrie-03 noiembrie. Zodia care reuşeşte pe toate planurile

HOROSCOP pentru săptămâna 28 octombrie-03 noiembrie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Berbecii și vărsătorii câștigă mulți bani, însă mare atenție la relații.

28 oct. 2019, 03:49
HOROSCOP CAMELIA PĂTRĂŞCANU 28 octombrie-03 noiembrie. Zodia care reuşeşte pe toate planurile

HOROSCOP BERBEC – Au o săptămână foarte socială. Trebuie să fie atenți la relații. Ele se anunță destul de constructive, mai ales luni și marți. Pentru că știu să își apere interesul pot avea loc negocieri, contracte, pe sume frumoase. Atenție la aspectele juridice, mai ales la jumătatea săptămânii.

HOROSCOP TAUR – Și ei sunt orientați spre relații și colaborări, însă focusul lor este pe propriul interes și pe ce primesc. Sunt foarte atente la gesturi, lucruri subtile. În weekend pleacă din oraș.

HOROSCOP GEMENI – Muncesc foarte mult, au multe planete în zona muncii, au parte de o schimbare în zona profesională. Schimbările sunt bune. În a doua jumătate a săptămânii să fie atenți la o greșală pe care riscă să o facă și cineva o amendează.

HOROSCOP RAC – Saptamana aduce multa munca. Au spirit de independenta foarte accentuat. Nu e rau. Sunt in lumea lor și sunt foarte originali. În schimb, sa fie atenti joi si vineri daca ce și-au propus să facă este și corect moral, juridic sau financiar. 

HOROSCOP LEU – Multe planete in zona caminului. Au nevoie de confort si siguranta. Unii se retrag, Altii se ocupa de sanatate. În weekend se reincarca bateriile.

HOROSCOP FECIOARĂ – Au minunate aspecte privind cercetarea sau educația. Fac cursuri, citesc carti, îsi rezolva niste enigme. Proiectele educationale le sunt aprobate cu succes. Pot depăsi examene cu brio.

Citeşte mai multe aici