Horoscop Camelia Pătrăşcanu 3-9 august. Balanţele trebuie să fie atente la relaţii, cum e săptămâna pentru toate zodiile

Astrologul Camelia Pătrăşcanu ne spune că săptămâna 3-9 august începe cu o Lună plină pe axa inimii, a inspirației și a creativității. Iată, mai jos, predicţiile sale astrale, prezentate duminică seara, la Antena 3.

02 aug. 2020, 17:29
Horoscop Camelia Pătrăşcanu 3-9 august. Balanţele  trebuie să fie atente la relaţii, cum e săptămâna pentru toate zodiile

Berbec – luni și marți, zile grozave pentru a-și da drumul imaginației. Miercuri și joi sunt zile în care ar trebui să aibă mai mult tact, mai multă delicatețe în relație cu oamenii. Joi și vineri, atenție la opinii pentru că pot deranja mai ales superiorii.

Taur – foarte bun început de săptămână pe axa carierei. Schimbări masive în ocupațiile lor. Miercuri și joi se pot baza foarte mult pe susținători, public, prieteni. Joi și vineri, atenție la sănătate.

Gemeni – săptămâna începe cu o Lună plină pe axa perspectivelor de viitor – un alt mod de a privi o problemă sau propria viață le poate descoperi soluții sau atitudini mai potrivite pentru a ajunge la rezultate mai bune. Miercuri și joi, zile foarte bune.

Rac – încep săptămâna foarte bine, sub semnul câștigului. Pun mai mult preț pe viața și pe sănătatea lor. În weekend este posibil să surprindă pe toată lumea cu deciziile lor.

Leu – au toate motivele să-și dorească mai mult succes și mai multă popularitate. Vineri și sâmbătă pot face călătorii, dar trebuie să fie atenți la drum. Au și opinii foarte puternice la final de săptămână.

Fecioară – muncesc mult luni și marți. E nevoie să aibă îndrăzneală pentru a vedea oportunitățile și fără prea mult timp de gândire să spună că merg pe o anumită direcție. Miercuri și joi au mai mult timp de reflectat. Au nevoie de bani, vineri și sâmbătă.

Citeşte şi Horoscopul runelor pentru august, realizat de Mihai Voropchievici. Atenţie, Scorpioni, e o lună de încercare!

Balanță – un început de săptămână fabulos, pentru că sunt foarte dispuse cu această Lună plină să vadă mai mult perspectivele optimiste ale vieții. Muncesc, miercuri și joi. În weekend, atenție la relația cu partenerul de viață.

Scorpion – Găsesc oportunități de câștig sau soluții mai simple de reolvare a problemelor. Poate renunță la lucruri pe care nu le pot schimba și nu-și mai bat capul cu ele. În weekend muncesc foarte mult – atenție și la sănătate.

Săgetător – săptămâna le aduce la început planuri de vacanță, libertate, poate vor să se ocupe mai mult de hobby-urile lor sau chiar vor să facă o excursie. Miercuri și joi accentul cade pe familie. Vineri și sâmbătă, atenție la excese.

Capricorn – săptămâna începe sub semnul schimbărilor profesionale. Luni și marți e posibil să se gândească la faptul că pot procura bani și din alte activități. Miercuri și joi, caută soluții, opinii, sfaturi pentru a-și întinde mai mult aripile. În weekend relația cu familia poate fi un pic tensionată.

Vărsător – săptămâna începe cu o lună plină, care îi vizează direct, poate avea loc o schimbare de atitudine, de optică. Sporul este mai mare miercuri și joi, mai ales dacă nu-și mai bat capul cu lucruri pe care nu le pot schimba. În weekend, atenție la drumuri.

Pești – au o săptămână care începe într-un mod foarte spiritual. Luna plină le poate spune că un alt viitor poate începe acum pentru ei și că nu are rost să care după ei probleme care nu pot fi rezolvate. Viitorul este în cu totul alți termeni. În weekend, atenție la bani, pot băga mâna prea adânc în buzunar.


loading...
Partenerii noștri