Horoscop Camelia Pătrăşcanu 5 – 11 iulie 2021. Veşti bune pe plan financiar

Este o săptămâna care ne face alerți și atenți la informațiile din jur, dar și la ideile pe care le construim.

04 iul. 2021, 11:13
Horoscop Camelia Pătrăşcanu 5 – 11 iulie 2021. Veşti bune pe plan financiar

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 5 – 11 iulie 2021, pentru Berbec

Pentru Berbeci, săptămâna începe cu o mare preocupare pentru bani și teama că pierd bani. De aceea, sunt foarte atenți și își reglează conturile, mai ales marți, miercuri și chiar și începutul zilei de joi, negociind mai strâns interesele lor. Pot face drumuri, se pot întâlni, la mijlocul săptămânii, poartă discuții importante și fac tot felul de aranjamente bune. Pentru final de săptămâna, se anunță Luna Nouă în casă, în cămin. Așa încât afacerile de familie sunt și ele importante și probabil niște investiții bine venite, folositoare, se pot face.

Horoscop 5 – 11 iulie 2021, Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 
Pentru Tauri, o săptămâna care începe marți, miercuri și joi, cu o preocupare deosebită de a-și duce la îndeplinire planurile. Se pot răzgândi, de mai multe ori chiar în acest interval, și de aceea, spre surpriza celor din jur, fac lucrurile doar așa cum simt și au imbold. Pentru ziua de joi se pot anunța bani. Asta datorită muncii lor, negociază foarte bine și își cunosc interesul. Pentru sâmbătă și duminică, Luna Nouă aduce călătorii și întâlniri extraordinar de emoționante.

Horoscop 5 – 11 iulie 2021, Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 
Pentru Gemeni, o săptămâna care debutează cu dorința de a rezolva o problema neîncheiată, mai ales luni. Au o restanță, poate doar emoțională, dar pentru unii poate fi și financiară. Grija pentru sănătate de asemenea, apare și ea de la începutul săptămânii. Însă sunt foarte eficienți, bine mobilizați, intuitivi și fac alegei bune, miercuri și joi în special. Mijlocul săptămânii este marcat și de o reușită juridică sau rezolvarea unor acte. Iar Luna Nouă din weekend aduce vești bune financiare.

HOROSCOPUL VERII 2021. Conjuncţia fierbinte dintre Venus şi Marte aduce momente de vis
Horoscop Camelia Pătrăşcanu 5 – 11 iulie 2021, Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 
Pentru Raci, o săptămâna delicată. Poate e mai bine să fie mai rezervați, să stea deoparte. Și marți și miercuri și joi, astrele anunță discreție. Poate e mai bine să ajute pe alții, să sprijine și să încurajeze pe alții, sau să consoleze și să aline, decât să acționeze ei pentru treburile lor. În tot cazul, e posibil ca afacerile lor să depindă de alții. Luna Nouă, în weekend, le dă foarte multă energie și vizionarism. Știu care este drumul lor, tocmai pentru că observă foarte atent ce se întâmplă în jur.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 5 – 11 iulie 2021, Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 
Pentru Lei, o săptămâna socială, cu aspecte foarte bune. De aceea pot avea loc întâlniri, sau ies cumva în evidență. Își pot organiza tot felul de activități sociale. Oamenii vorbesc de bine de ei, chiar dacă surprind, prin gesturile și ideile lor. Luna Nouă, care se formează în weekend, marchează mai mult sănătatea sau relațiile de familie. Este sub imperiul astrelor să fie alături de o persoană care are nevoie de ajutor și poate chiar le cere sprijinul.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu  5 – 11 iulie 2021, pentru Fecioară 
Pentru Fecioare este o săptămâna foarte importantă, cu planuri bine poziționate în zona puterii, a prestigiului și a impunerii. Ideile lor și experiența profesională merită să fie propagate, promovate. Și au dispute chiar și cu șefii. Până la urmă li se dă dreptate, sau își impun ideile și e mai bine așa. Lucrurile ies foarte bine în cele din urmă, la rezultate foarte bune. Luna Nouă le aduce foarte mulți lauri, recunoaștere, laude și aprecieri. De asemenea, finalul de săptămâna poate să fie minunat și în plan sentimental.

Citeşte mai multe pe a3.ro

HOROSCOP luna iulie cu Minerva. Două zodii descoperă o nouă latură a vieţii. Vor avea parte de multe schimbări!