Horoscop Camelia Pătrăşcanu 7-13 mai 2018: Care sunt zilele norocoase pentru fiecare zodie

Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 7-13 mai 2018. Urmeaza o perioada cu incercari, citeşte previziunile pentru fieare semn astral.

07 mai 2018, 06:53
Horoscop Camelia Pătrăşcanu 7-13 mai 2018: Care sunt zilele norocoase pentru fiecare zodie

Berbec – vor avea o săptămână grozavă. Mintea le merge foarte bine. Doar weekendul este puţin tensionat. Pot rezolva problemele cu ajutorul prietenilor. Miercuri şi joi să fie atenţi la sănătate.

Taur – încep săptămâna foarte bine, vor avea o deschidere în zona banilor. Vor fi mici schimbări la locul de muncă, dar şi în relaiile cu şefii şi superiorii. Un pic mai tensionat este sfârşitul de săptămână.

Gemeni – vor avea o săptămână cu multe planuri. Luni şi marţi vor avea discuţii cu persoane inaccesibile. Îşi fac planuri de vacanţă. Miercuri şi joi trebuie să se concentrze la locul de muncă. Multe lucruri se rezolvă cu ajutorul vorbei bine adresate, la mijlocul săptămânii.

Rac – luni și marți rezolvă lucruri datorită partenerului de viață sau altor persoane. Miercuri și joi sunt foarte inspirați și trebuie să fie atenți la viziuni și intuiție.

Leu – încep săptămâna cu aspecte foarte bune, care le sporește farmecul și grația, pot face cuceriri, pot impresiona multe persoane. Începutul de săptămână este favorabil pentru contactele publice. Miercuri și joi, atenție la bani.

Fecioară – încep săptămâna cu energie profesională, dar sunt necesare niște schimbări. Trebuie să marșeze pe o oportunitate care apare datorită oamenilor din jur. Toată săptămâna au un culoar foarte bun, dar în weekend trebuie să se bazeze pe ele.

Mai multe detalii, pe antena3.ro