Horoscop Camelia Pătrășcanu 8 – 10 mai. Se anunță trei zile de pomină pentru o parte din zodii

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Soarele în conjuncție cu Uranus va aduce schimbări radicale în viața unor zodii începând din 8 mai.

04 mai 2023, 16:53
Horoscop Camelia Pătrășcanu 8 – 10 mai. Se anunță trei zile de pomină pentru o parte din zodii
Horoscop Camelia Pătrășcanu 8 - 10 mai

Astrologul Camelia Pătrășcanu anunță zile importante pentru zodii. În intervalul 8-10 mai un fenomen astrologic va aduce schimbări în viața Berbecilor, Taurilor, dar șia  Racilor.

Horoscop Camelia Pătrășcanu 8 – 10 mai

Berbec

Conjucția Soare-Uranus aduce Berbecilor inițiativă și imbold. Vor putea face lucruri pe care până acum nu au avut curajul să le facă. Vor avea o relație foarte bună cu autoritățile în 9 și 10 mai. Această conjucție le poate aduce rapid bani dintr-o activitate în cadrul căreia vor depune foarte multă muncă.

Taur

Pentru Tauri, această perioadă aduce mult verb și o stare de spirit foarte bună. Își vor asculta, în sfârșit, vocea interioară. Din cauza conexiunilor pe care le vor face, își pot schimba dispoziția brusc. Ar putea primi vești despre anumite acte din partea unor autorități. Persoanele dragi lor, unele chiar de departe, le vor da vești importante.

Gemeni

Chiar dacă au avut parte de o perioadă dificilă, Gemenii pot avea parte în aceaste zile de un mediu mai animai, mai bun. Vin vești bune și pe plan financiar. Cei din jur îi vor ajuta să aibă o stare de spirit mai bună. Curajul și încrederea interioară vor fi mai puternice, mai ales datorită oamenilor din jur.

Rac

Pentru Raci, conjuncția Soare-Uranus aduce lumină în viața socială. Vor întâlni diverși oameni foarte interesanți și vor fi integrați în noi grupuri. Relațiile pe care le vor crea în această perioadă sunt foarte importante.

Leu

Leii vor ieși în evidență prin atitudinea lor, dar și prin felul în care se poziționează față de oameni și evenimente. Îi vor impresiona pe partenerii de muncă prin opiniile și argumentele lor, iar aceștia îi vor susține. Vor face valuri alături de persoanele potrivite.

Fecioară

Fecioarele au parte de surprize, mai ales din partea persoanelor care le ușurează accesul către alte persoane. Au oportunități la care nu se așteptau. Pot primi un pont de care ar fi bine să profite la maximum. Ar putea să se înscrie la un concurs sau să vină cu o nouă propunere la locul de muncă. Va fi o perioadă agitată pentru nativii acestei zodii, dar va duce la lucruri bune.

Citește și: Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Cum trebuie să comunici cu fiecare zodie

Balanță

Balanțele trebuie să se pregătească pentru o perioadă complicată. Vor fi supuși la o izbucnire sau o ieșire din partea unui colaborator sau chiar a partenerului de viață. Dacă știu cum să gestioneze situața, pot transforma aceste lucruri într-un avantaj. Comunicarea poate duce la proiecte frumoase pentru casă și cămin.

Scorpion

Conjucția le aduce Scorpionilor strălucire pe plan social. Trebuie să fie atenți la felul în care sunt percepuți de ceilalți. Vor veni cu idei emancipatoare pentru ei și cei din jur. Se va ajunge la un punct surprinzător.

Săgetător

Săgetătorii progresează la lucru, unii se gândesc să schimbe nu doar locul de muncă, ci și meseria. Găsesc soluții, niște persoane, vor să rămână cu lucrurile care le plac pentru ei, informează Camelia Pătrășcanu.

Capricorn

Capricornii vor avea timp să își fructifice pasiunile. Viața nu e doar despre muncă, ci și despre bucurie și plăcere. Apar noi pasiuni, dorințe, un apetit pentru o anumită activitate. Poate ieși ceva bun din treaba asta.

Citește și: Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ce ne supără cel mai tare, în funcție de semnul nostru zodiacal

Vărsător

Vărsătorii vor avea mai multă grijă de casa și de corpul lor. Apar schimbări în viața lor. Pot renunța la niște ticuri sau obiceiuri nesănătoase. Au șansa de a se hotărî să facă lucruri pozitive pentru ei. Pot avea idei neobișnuite de a schimba ceva în casă.

Pești

Peștii au idei practice, foarte bune, care îi pot ajuta din punct de vedere financiar. Încăpățânarea și insistența sunt binevenite, dar și sfaturile pe care le cer unor persoane. De asemenea, pot avea idei de a scoate bani din activități colaterale. O idee poate fi să valorifice mai mult relația cu publicul, cu societatea.