HOROSCOP Camelia Pătrăşcanu 9-15 septembrie 2019: o zodie dă lovitura financiar

HOROSCOP pentru săptămâna 9-15 septembrie 2019, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii pun accentul pe carieră, Leii dau lovitura în privința banilor

08 sept. 2019, 06:53
HOROSCOP Camelia Pătrăşcanu 9-15 septembrie 2019: o zodie dă lovitura financiar

HOROSCOP BERBEC – Încep săptămâna în forță și pot avea realizări în plan profesional. Munca și perfecționismul îi recomandă. E bine să țină cont de sfaturile prietenilor, până joi. De joi încolo efectul de Lună Plină își spune cuvântul, mai ales în relațiile profesionale. 

HOROSCOP TAUR – O săptămână care începe cu multe diligențe. Acte importante, luni. Toată săptămâna au de rezolvat tot felul de mici soluții. Efectul de Lună Plină se simte de joi încolo, pe axa inimii, a sentimentelor.

HOROSCOP GEMENI – O săptămână care începe cu multe planete în zona familiei și acolo se pot regla lucruri. Luna Plină vizează tot căminul și familia. Sunt multe lucruri de rezolvat și de vindecat la nivel sufletesc și sunt șanse să se rezolve de joi încolo.

HOROSCOP RAC – Un accent pus pe discuții, pe parlamentări, fie conjugale, fie profesionale. Vineri și sâmbătă, Luna Plină poate să aducă niște concluzii, pe care tind să le tragă pe baza intuiției și a sufletului.

HOROSCOP LEU – Au multe planete în zona banilor, au nevoie de câștiguri din mai multe activități, pe care știu să le eficientizeze – le merge mintea brici.Luna Plină se fixează tpt pe zona bamilor și trebuie să fie atenți cum îi cheltuiesc. Ar putea pun dop unui por pe unde pierdeau bani.

HOROSCOP FECIOARĂ – O săptămână cu multe planete în semnul lor zodiacal. Sunt chemate și susținute astral, să aibă încredere în ele, voință, energie. Datorită acestui val astral ar putea avea niște mize foarte mari, cu niște schimbări care pot veni. Luna Plină le ajută să iasă la rampă.

Citeşte mai multe aici