Horoscop Camelia Pătrășcanu aprilie 2024. Planetele în Berbec ne dau viața peste cap. Taurii trebuie să fie vigilenți, iar Capricornii pun stop relațiilor toxice

Horoscop Camelia Pătrășcanu aprilie 2024. Luna aprilie va aduce multe schimbări pentru majoritatea zodiilor, dat fiind că este o activitate intensă la nivel astral.

26 mart. 2024, 17:59
Horoscop Camelia Pătrășcanu aprilie 2024. Planetele în Berbec ne dau viața peste cap. Taurii trebuie să fie vigilenți, iar Capricornii pun stop relațiilor toxice
Horoscop Camelia Pătrășcanu aprilie 2024. Planetele în Berbec ne dau viața peste cap. Taurii trebuie să fie vigilenți, iar Capricornii pun stop relațiilor toxice

Horoscop Camelia Pătrășcanu aprilie 2024. Luna aprilie este una extrem de încărcată pentru majoritatea nativilor, deoarece Venus intră în Berbec, iar Marte tranzitează zodia Peștilor. Altfel spus trebuie să fim foarte blânzi cu noi și cu cei din jur.

Citește și: Horoscop 27 martie 2024. Marte si Saturn te vor ghida spre succes

Aceste planete în Berbec ne vor da curajul de a ieși în evidență și ne vor face să vedem lucrurile cu mult mai multă claritate. Este necesar să fim vigilenți, să ne calibrăm răspunsul la diverse situații ale vieții. Trebuie să susținem pacea, armonia, nu să ne retragem, nu să ne facem că nu observăm, să fim atenți că tot ceea ce facem este productiv.

Este o primă jumătate a lunii care ne face să ne gândim la anumite situații care se repetă. Sunt personale lecțiile de viață. Fiecare contribuie la ce se întâmplă, cu partea sa de acțiune. Și Venus, și Mercur retrograd în Berbec ung articulațiile, dar într-un mod blând și binefăcător.

Horoscop Camelia Pătrășcanu aprilie 2024. Berbecii își dau seama că de felul în care se poziționează și gândesc pot schimba cursul lucrurilor, atât pentru ei cât și pentru cei din jur. Cineva poate să înțeleagă un anumit lucru, să renunțe la o poziție. Oamenii pot face anumite conexiuni și, cumva, de atitudinea lor depinde schimbarea lucrurilor.

Taurii trebuie să fie atenți la tot ce se întâmplă în jurul lor. Rolul poate fi de a sprijini, de a ajuta de la distanță. Pot afla foarte multe lucruri în aceste două săptămâni. La locul de muncă pot descoperi niște lucruri nerezolvate din urmă, ceva ce trebuie să repare acum.

Gemenii au primele două săptămâni din aprilie cu atenție la oamenii din jurul lor. Cumva, vor să își dea seama care e locul lor, ce contacte au, cum îi văd ceilalți, unde sunt fisurile, unde nu își transmit mesajele, impresia pe care o fac, ce au în comun cu oamenii pe care-i întâlnesc.

Racii au primele săptămâni cu marcaj pe discuții cu persoanele importante din viața lor în jurul unor valori morale. Fac asta pentru a salva imaginea, reputația lor, dar și direcția pe care o ia o anumită colaborare.

Horoscop Camelia Pătrășcanu aprilie 2024. Leii pot avea parte de cheltuieli, dar cheltuieli pentru lucruri importante pentru ei pe care vor să le bifeze, cursuri, cărți, conferințe sau examene. Sunt interesați să dobândească niște informații și își asumă niște cheltuieli pentru asta.

Fecioarele depind de alții sau de alte contacte și sunt foarte importante acum discuțiile. Se evaluează mai bine, știu mai bine cum sunt. Poate sunt evaluate de alte persoane, dar într-un mod pozitiv. Au șansa să fie mai curajoase, asumându-și riscuri, înțelegând că nu întotdeauna calculele noastre se potrivesc cu ce ne oferă viața.

Balanțele au două săptămâni bune pentru muncă. Vor să știe cât ajutor pot obține și discută mult și cu mănuși: ce ar putea face ca să nu aibă parte de opoziție.

Scorpionii au avânt în muncă și au o inimă exaltată. Au chef, viziune, simt că sunt în energie să facă lucruri și asta le e de mare folos. Pot face acum lucruri pe care le-au tot amânat, le-au întârziat, le-au frânat. Încă pot să recupereze timpul sau să se alinieze cu ce au început din timp.

Horoscop Camelia Pătrăcanu aprilie 2024. Săgetătorii pot avea chef de gospodăreală, să își pună lucrurile în ordine, pentru ei. Îi anunță pe cei din familie care sunt prioritățile lor. Unii își găsesc o pasiune, alții își resuscitează o pasiune mai veche.

Capricornii sunt mai atenți la ce vor cei din jur. Pun mâna pentru a sprijini, pentru a organiza. Sunt implicați în casă, discută mult, discută profund. Pot ajuta pe cineva foarte apropiat, în urma unor discuții lămuritoare.

Vărsătorii sunt interesați de bani. Marte e în zona banilor, dar nu vor să facă foarte mult efort. Discuții sunt multe cu cei din jur, cu colaboratorii lor și, cumva, sunt foarte lejeri. Lasă lucrurile să curgă.

Peștii au două săptămâni productive și se dibăcesc într-o anumită activitate, pe care o tot repetă până devine foarte bine stăpânită. Sunt mai talentați, au îndârjire, curaj, o persistență în a face lucruri pe care nu le-au mai făcut. Înțeleg din eșecurile trecute cam cum e mai bine să se mobilizeze în acest moment.

Citește și: Horoscop rune 26 martie 2024. EIWAZ aduce oportunităţi nesperate, FEHU ajută o zodie să numere bani