Horoscop Camelia Pătrășcanu. Cele patru zodii pentru care se schimbă destinul. Ce îi așteaptă pe ceilalți nativi

Camelia Pătrășcanu vine cu vești bune, dar și mai puțin bune pentru toate zodiile! Iată previziunile pentru perioada 5-11 martie 2024.

28 feb. 2024, 17:10
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Cele patru zodii pentru care se schimbă destinul. Ce îi așteaptă pe ceilalți nativi

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Conjuncția Mercur-Neptun (în perioada 5-11 martie 2024) va produce efecte serioase asupra a patru din cele 12 zodii.

Citește și Trei zodii norocoase în luna martie. Mărțișorul le va aduce împliniri sufletești și buzunare pline de bani

Camelia Pătrășcanu a explicat efectele acestui fenomen astrologic, unele extrem de interesante, chiar dacă este un eveniment care durează puține zile.

Este o conjuncție frumoasă, căci Neptun e în domiciliu, în Pești. Conjuncția ne ajută să ne accesăm intuiția puternică, iar momentele acestea sunt puternice, pentru că putem avea senzații, intuiții, trăiri autentice, spune Camelia Pătrășcanu.

Se pare că suntem avertizați să luăm decizii, să o luăm pe o anumită cale.

Previziunile pentru fiecare zodie

Berbec

Pentru Berbeci, conjuncția Mercur-Neptun aduce e cu mult ajutor celest. Berbecii înțeleg niște greșeli făcute în trecut, care au ținut de atitudinea lor, de gesturile lor.

Poate au criticat pe cineva, poate au interpretat greșit anumite mesaje. Cât despre sănătate, aspectele sunt foarte bune. Dacă au început un tratament, sunt atenți cum să se recupereze și psihic.

Taur

Taurii au conjuncția aducătoare de înțelegere în legătură cu mediul în care se mișcă. Caută oamenii care au aceleași credințe și convingeri. Au anumite valori în care cred, aproape religios.

Caută comunitatea în care ei se regăsesc și pot fi sensibili la ce le susură alții în urechi. Ar fi bine să fie lucizi și să cântărească dacă ce aud e adevărul sau e un test.

Gemeni

Pentru Gemeni, o conjuncție care îi face să cântărească nu doar după criterii financiare dacă un post e bun pentru ei, ci și după criterii morale, spirituale.

Gemenii se gândesc dacă ce au de făcut e conform conștiinței lor. Poate că unele lucruri pe care trebuie să le spună nu sunt congruente cu personalitatea sau crezurile lor.

Rac

Racii au planuri pentru viitor, legate de drumuri sau chiar mutări, relocări, contact cu persoanele din străinătate. Iau în calcul o posibilitate mai mare de schimbare.

Pot avea o perioadă în care un act de care au nevoie e important. O decizie aparent simplă e foarte importantă. E ca un triaj.

Leu

Leii sunt ajutați să își facă anumite calcule legate de o colaborare, parteneriat. Această conjuncție îi îndeamnă să aibă o vorbă blândă, să ia în considerare mai mult lucrurile bune, să accepte o critică, dar fără să se mai mâhnească. Sunt chemați să pună mai mult preț pe oamenii care dovedesc anumite calități.

Fecioară

Fecioarele sunt ajutate să se prezinte în fața celorlalți ca persoane tolerante, ca un liant între alte grupuri de persoane.

Fecioarele încearcă să nu intre în conflicte, iar acolo unde li se cere cuvântul sunt foarte apreciate luările lor de poziție. De altfel, pot apăra drepturile altor persoane, să se erijeze în reprezentante ale unor persoane care au avut drepturile lezate.

Balanță

Balanțele au multă intuiție profesională. Acești nativi găsesc soluții simple și văd calități în anumiți colaboratori. Ghidează anumiți colaboratori nepricepuți să învețe. Pot fi ghidați de anumite erori care s-au făcut.

Scorpion

Scorpionii sunt îndemnați la iertare în iubire, fie că e vorba de copii, de parteneri sau de alte persoane apropiate de la care nu primesc ce au investit. Perioada le poate odihni inima de emoții tulburătoare.

Sunt zile în care pot primi ghidare de la cei din jur, dar și de la propriul suflet.

Săgetător

Săgetătorii au conjuncția care aduce destul de multă animație și mobilitate în casă. Ori sunt cu bagajele la ușă, parcă nu au astâmpăr. Se suprapun peste un timp în care vor să facă lucruri pentru ei.

Capricorn

Capricornii sunt puși în contact cu crezurile și convingerile lor, cu sistemul lor de operare mentală. Încep să înțeleagă că lucrurile pot fi văzute și din altă perspectivă. Dacă lasă loc de alte viziuni își extind aria de înțelegere și de procesare mentală într-un mod de apreciat.

Vărsător

Nativul Vărsător își valorifică o calitate pe care o au astfel încât să câștige bani. E o conjuncție prosperă, au o idee pe care alții nu o au. Pot descoperi un mod de a valorifica un lucru pe care îl au în casă și risca să fie aruncat sau descoperă un obiect pierdut de o mare valoare.

Citește și Horoscop bani martie 2024. Trei zodii pentru care banii vor crește în copaci. Cine va avea parte de un dezastru financiar

Pești

Peștii au foarte multă intuiție, lucru care se întâmplă destul de des în viețile lor. Aceștia sunt în contact profund cu sufletul lor și conștiința lor. Știu exact cine sunt și, de aceea, sunt mai puțini vulnerabili la comentariile celorlalți despre ei, potrivit Fanatik.ro.