Horoscop Camelia Pătrăşcanu iunie 2024: Luna Neagră schimbă destinele zodiilor, toate fricile ies la suprafaţă, karma readuce spaime vechi

Luna Neagră este în opoziție cu Neptun aproape toată luna iunie 2024. Camelia Pătrășcanu oferă cele mai interesante explicații legate de fenomenul astrologic al lunii următoare.
Alina Costache
27 mai 2024, 17:49
Horoscop Camelia Pătrăşcanu iunie 2024: Luna Neagră schimbă destinele zodiilor, toate fricile ies la suprafaţă, karma readuce spaime vechi
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Luna neagră în Fecioară aduce momente grele pentru unele zodii

Horoscop Camelia Pătrăşcanu iunie 2024. Toate fricile pot ieși la suprafață, chiar dacă lucrurile par a fi bune. Opoziția se întâmplă pe axa Neptun-Pești, a grijilor și îngrijorărilor. Pe axa ordonării și a organizării, opoziția poate să scoată la suprafață tot felul de anxietăți legate de lucruri impalpabile.

Sunt ultimele grade pe care se află Neptun și Luna Neagră, care părăsește în iunie Fecioara, iar apoi se va instala în Balanță. Neptun e din 2013 în Pești, iar Luna Neagră de nouă luni în Fecioară. Există și un stres funcțional, productiv. Anxietățile pot reactiva niște vinovății mai vechi, regrete mai vechi și teama de a nu se repeta. Mijlocul lunii iunie poate fi mai problematic, atunci când sentimentul de nesiguranță, de amibiguitate ne face să ne gândim asupra unor decizii. Remediul este credința: în viață, în Dumnezeu, dacă reușim să ne liniștim. Nu trebuie să ne grăbim, să fim disperați. De asemenea, somnul e un vehicul foarte bun, scrie fanatik.ro

Berbecii au opoziția cu activare a unor situații juridice. E vorba de acte neclare sau drumul actelor. Așteaptă răspunsuri de la anumite birouri și asta îi poate tulbura foarte tare. Pot găsi un drum închis. Să fie atenți și la felul în care circulă pe șosea.

HOROSCOP. Patru zodii care intră sub protecție divină. Vor avea o săptămână perfectă

Taurii au opoziția dintre Luna Neagră și Neptun cu accent pe bani. Poate exista o capcană, investesc în ceva cu marketing bun, dar care nu poate fi real. Suma nu e mare, dar problema e că s-au lăsat păcăliți cumva. Au șansa să învețe operațiuni noi.

Gemenii, tensiuni legate de propria lor imagine
Gemenii pot avea tensiuni legate de imaginea lor publică. Se pune în discuție cum își exercită puterea, autoritatea, atât la muncă, dar și acasă. Nu-și calcă pe conștiință, mai ales acum că a intrat Jupiter în semnul lor.

Racii au opoziția dintre Neptun și Luna Neagră cu emoții legate de dreptate și adevăr. Nu le place postura în care sunt chestionați pentru convingerile lor, dar profita pentru poziția lor pentru a-și pune sub semnul întrebării unele crezuri. La mijlocul lunii să fie atenți la drumuri. Pot vizita o persoană pe care o pot salva, în urma unui telefon primit în ultima clipă.

Leii vor să investească în ceva, dar nu știu dacă viitorul le va aduce bani. E un risc financiar. Li se propune ceva, dar nu ai convingerea că va fi bine așa cum li se promite. Se hazardează mergând pe mâna altcuiva, însă preferă, în final, să piardă pe ideile lor.

Fecioarele au Luna Neagră opozantă cu Neptun plină de emoții. Pot trece printr-o situație prin care au mai trecut, dar au avut trac, au avut emoții, teamă, au făcut un pas înapoi. Acum, având altă pregătire, altă vârstă, îndrăznesc, ies la confruntare, se apucă de niște proiecte. Au de trecut testul încrederii în propriile forțe. Trebuie să dovedească potențialul lor care nu a fost dovedit până acum, acela hristic, divin.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu iunie 2024. Scorpionii au opoziția în zona muncii, Balanțele se preocupă de sănătate

Pentru Balanțe, opoziția poate să dea îngrijorări cu privire la sănătate. Au mai multe piste de urmat și, mai ales la mijocul lunii, multă lume le dă sfaturi. Dacă vor consulta mulți specialiști, informațiile se pot bate cap în cap.

Scorpionii au opoziția în zona muncii. Vorbim de o muncă încâlcită, întârziată. De data asta, trebuie să fie mult mai înțelepți, mai harnici. Săgetătorii au excesele vizate de opoziția dintre Luna Neagră și Neptun. Lucrurile care le plac nu sunt întotdeauna sănătoase. Poate fi dificil să aibă autocontrol. Sunt lipicioși și fermecători în acest moment. Ei trebuie să dea măsură lucrurilor, pentru că se pot pune într-o lumină care nu îi avantajează.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2024. Săptămâna te ajută să ieși din rutină. Banii vin dacă exploatezi oportunităţile

Horoscop Camelia Pătrăşcanu iunie 2024. Capricornii au opoziția orientată spre casă și cămin. Sunt multe discuții care pot avea loc. Sesizează că se schimbă niște lucruri în jurul lor. Pot să își dea seama că între ei și cei din jurul lor e o prăpastie ideologică.

Vărsătorii au emoții din cauza banilor. Vor să câștige bani, dar numai din ce fac ei ca vocație, ca urmare a unui lucru făcut din suflet, din inimă. Au îngrijorarea că poate nu sunt pe placul unor persoane greu de mulțumit.

Peștii sunt vizați direct de opoziția Neptun-Luna Neagră. Da, oamenii îi judecă și nu putem pune lacăt gurii slobode a oamenilor. Ce au ei de făcut e dificil, căci o vorbă rea, spusă, îi poate dărâma. Ei știu bine cum reacționează la tot felul de vorbe, iar soluția e să nu mulțumească pe toată lumea, ci să își urmeze intuiția, dar să fie totul cu măsură.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!