Horoscop Camelia Pătrășcanu. Luna în Săgetător aduce tensiuni la sfârșit de martie. Mai multe zodii vor fi afectate

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Astrele nu au vești tocmai bune pentru o parte din zodii, Luna în Săgetător aducând tensiuni la final de martie.

18 mart. 2024, 18:12
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Luna în Săgetător aduce tensiuni la sfârșit de martie. Mai multe zodii vor fi afectate

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Finalul lunii martie va fi influențat de o Lună tensionată în Săgetător. Mai multe zodii vor fi destul de afectate de această conjunctură astrală. Zilele de 30 și 31 martie vor fi unele extrem de tensionate.

Luna în Săgetător e despre călătorii și comunicare și, fiind final de săptămână și de lună, multe zodii se gândesc să facă vizite și călătorii. Nativii trebuie să fie atenți la ce spun, la cum gesticulează, cum se deplasează, cât de clari sunt dacă urcă la volan, pentru că peisajul îi poate fura și se pot întâmpla lucruri neprevăzute.

Citește și: Camelia Pătrășcanu, previziuni neașteptate pentru 3 zodii. Ce aduce Luna Plină în Balanță pentru nativii horoscopului

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Tensiuni la final de martie

Berbec

Berbecii au gustul aventurii. Vor să exploreze locuri noi pentru experiențe inedite. Călătoriile în străinătate sunt accentuate. Alții se pot deplasa, însă, făcând economie din timp, mai ales dacă există persoane în vârstă pe care trebuie să le îngrijească.

Taur

Taurii pot avea parte de autor și povață de celur din jur, asta pentru că poate chiar ei cer ajutorul. Ziua poate fi reușită doar dacă au lângă ei persoana potrivită, indiferent cine este această persoană. Primesc sfaturi bune, mai ales în legătură cu cine să nu se încurce.

Gemeni

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Gemenii au imaginea publică subliniată, vor să impresioneze o persoană anume. Se laudă mai mult decât de obicei. Nu e neapărat rău, dacă se află printre oameni cunoscuți. Trebuie să fie atenți la măsura gesturilor și cuvintelor lor. Sunt zile în care pot face conexiuni.

Rac

Racii au o poziție de muncă. Chiar dacă e final de lună, e una din pozițiile în care accentul caută pe informare. Pot sta în aer liber mai mult timp. Bucuria de a sta în natură îi prinde. Sunt zile excelente pentru sănătate și li se cere să își folosească mintea pentru a cere opinia unor terapeuți ca să învețe cum să abordeze o anumită problemă.

Leu

Leii au parte de aventură, de experiențe inedite, ceva ce nu au mai făcut până acum. Pun accentul pe simțitul bine, ceea ce nu e rău și poate fi o sursă de inspirație pentru cei din jur, să facă lucruri deosebite, extraordinare, să se bucure de viață.

Fecioară

Fecioarele au două zile cu multă treabă în casă sau sunt obligate să rămână în casă pentru a aseigura buna funcționare a căminului. Totul este mobil în casa lor. Pot veni musafiri pentru care trebuie să se pregătească. E destul de multă agitație în jurul lor.

Balanță

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Balanțele sunt puse pe drumuri, poartă multe discuții filosofice. Există riscul să fie iritate de opiniile cuiva, care nu sunt foarte bine argumentate. Dau replica imediată și pot exista gesturi sau cuvinet toxice.

Scorpion

Scorpionii au o Lună foarte bună. Au idei de afaceri și folosesc informațiile în interesul lor. Sunt și zile ale poftelor și e bine să se abțină dacă nu se pot opri. Saturn îi ajută să țină excesele în frâu, așa că e bine să fie cumpătate.

Citește și: Horoscop 19 martie 2024. Zi agitată pentru multe zodii, dar ar putea urma o seară romantică

Săgetător

Săgetătorii constantă că au sensibilități, starea lor fluctuează de dimineața până seara. Pot fi indispuși de lucruri care se produc în cămin sau în familie. Este reclamată prezența lor la rezolvarea unor probleme de familie

Capricorn

Capricornii au zilele de 30 – 31 martie fără chef de bătăi de cap. Vor să se relaxeze. Cei care sunt mai empatici, cărora le pasă mai mult de cei din jur, pot alege să se dedice lor, ajutându-i și sprijinindu-i.

Vărsători

Vărsătorii ar putea avea chef de prieteni sau de oameni noi, pe care să îi cunoască la diverse evenimente dacă acceptăinvitațiile. Au un interes cultural pe care vor să și-l satisfacă, dar fără prea multă cheltuială.

Peștii

Peștii au parte de prestanță și prestigiu. Dacă participă la un eveniment, vor să se prezinte impecabil. Simt nevoie, pentru că prind curaj cu Marte, să taie lungimea nasului celuilalt, scrie fanatik.ro.