Horoscop Camelia Pătrăşcanu, previziuni pentru toată luna februarie: Nori întunecaţi în relaţii după Valentine’s Day 2024

Camelia Pătrășcanu a făcut o serie de previziuni, pentru a doua jumătate a lunii februarie 2024. Sunt multe perspective noi care se conturează acum, vremurile sunt în schimbare și cer să ne adaptăm, spune astrologa.

13 feb. 2024, 13:09
Horoscop Camelia Pătrăşcanu, previziuni pentru toată luna februarie: Nori întunecaţi în relaţii după Valentine’s Day 2024
Ce aduce Venus în Capricorn. Camelia Pătrășcanu vine cu avertismente pentru o zodie greu încercată

Camelia Pătrășcanu susține că a doua jumătate a lunii februarie 2024 vine cu lucruri interesante pentru fiecare semn zodiacal, potrivit fanatik.ro

Berbec

Berbecii au o perioadă destul de agitată financiar, cu multe calcule de făcut. Au de ales inclusiv care e cel mai bun colaborator și prieten. Își fac multe calcule: unde e mai bine, unde sunt riscurile mai mici. Nu prea pot palpa așa cum și-ar dori ei. Depind de foarte multe elemente surprinzătoare, de aceea le e greu să spun că sigur se va întâmpla ceva.

Horoscop 14 februarie 2024. O zodie varsă lacrimi amare de Valentine’s Day, dar cele mai multe au fluturi în stomac de Ziua Îndrăgostiţilor 2024

Taur

Taurii au o perioadă agitată, mai ales dacă au lucruri importante de făcut și termene-limită. Depun eforturi mari, simt că se forțează, dar sunt ambițioși. Cade în sarcina lor să facă anumite lucruri și sunt un pic cam tensionați din cauza asta, cu atât mai mult cu cât în jurul datei de 24 februarie vor avea sentimentul că sunt prea constrânși, că li se fură libertatea.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu Gemeni

Pentru Gemeni, februarie continuă cu multe informații pe care nu prea știu cum să le potrivească. Se bazează mai mult pe perspective și nu prea se pot baza pe alții. Mintea le merge destul de bine, dar sunt multe elemente dinamice, poate tocmai de aceea le e greu să bată în cuie ceva. Călătoriile pot fi greu de făcut sau chiar și întâlnirile.

Rac

Racii au o perioadă care aduce preocupare pentru bani și bunuri, mai ales dacă au făcut niște investiții. Pot avea sentimentul că au investit în oameni, proiecte, colaborări, dar că nu scot pe cât au investit. Aprecierile lor legate de câștiguri nu prea stau în picioare. Nu mai primesc cât primeau.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu Leu

Leii au preocupare legată de cum îi vede lumea, cum par ei în ochii celorlalți sau drept cine îi ia cealaltă persoană. Pot fi dispute legate de valori, de principii, de moralitate. Unele discuții pot atinge aspecte legate de bani, dar tot din perspectiva moralității sau a corectitudinii.

Fecioară

Pentru Fecioare, munca poate veni cu surprize. Le e teamă să nu întârzie cu niște lucruri, cu activități pe care le au de desfășurat. E vorba de un șir de operațiuni, iar ele sunt la mijloc. Multe dispute pot apărea legate de viziune, legate de principii pe care le au cu superiori sau cu funcționari.
Cât de bine gătești în funcție de zodie! Fecioarele și Racii, printre cei mai pasionați de gastronomie
Horoscop Camelia Pătrăşcanu Balanță

Balanțele au o perioadă frumoasă, au chef de iubire, de joacă, de aventură, de senzații tari. Le pot avea dacă au o activitate pe care o fac cu plăcere, dacă au o pasiune aparte și redescoperă o lume pe care au lăsat-o în urmă.

Scorpion

Scorpionii sunt preocupați de nivelul lor de trai, de calitatea vieții lor, de cum sunt în familie. Așteaptă de la cei din jur să fie susținuți. Orice hotărăsc să facă pentru ei e important. Sunt discuții în casă și în cămin privind niște schimbări. Îmbunătățesc planurile, au altă strategie și altă abordare. Pot fi tensiuni cu partenerul de viață.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu Segetător

Pentru Săgetători, e o perioadă agitată mental. Cu unele informații sunt de acord, cu altele nu. Pot avea senzația că lumea se învârte foarte repede și trebuie să țină pasul cu vremurile. Pătrund într-o lume nouă și nu sunt doar niște cunoștințe pe care le acumulează, creează niște relații.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu, mai multe detalii pe fanatik.ro