Horoscop Camelia Pătrăşcanu primăvară 2024. Zodiile ale căror conturi înfloresc din martie

Horoscop primăvară 2024 Camelia Pătrășcanu. Marea conjuncție Jupiter-Uranus din 8 martie va ajuta 6 zodii să iasă în față. Este cel mai important și benefic eveniment astrologic al anului!

22 feb. 2024, 17:16
Horoscop Camelia Pătrăşcanu primăvară 2024. Zodiile ale căror conturi înfloresc din martie

Horoscop Camelia Pătrăşcanu primăvară 2024. Marea conjuncție Jupiter-Uranus schimbă destine. Fenomenul va dura până pe 25 mai, perioadă în care Jupiter se va apropia de Uranus în Taur. Vârful va fi undeva în luna aprilie. Întâlnirea acestor planete e foarte rară, mai ales în această zodie. Se întâmplă o dată la 80 și ceva de ani.

Ne descoperim abilitățile și îndemânările, avem încredere în puterea și forța noastră. Punem în practică tot ce am învățat, astfel încât să fim stăpâni pe cât mai multe lucruri. Ne bucurăm sau ne mulțumim mai mult cu ce producem noi.

Ne uităm mai atent la propria noastră persoană și onorăm mai mult abilitățile noastre. Suntem mai atenți la câte suntem capabili, ce ne place cu adevărat, unde avem talent nativ. Conjuncția aduce multă energie, mult interes pentru lucrurile practice.

Tichete cadou de 8 martie 2024. Se dau 300 de lei neimpozabili doar pentru doamne. Cine primeşte vouchere de Ziua femeii
E un tranzit extrem de valoros, cu care ne vom întâlni din nou abia peste 80 de ani. Acum este bine să știm câteva lucruri generale pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu primăvară 2024. Pentru Berbeci, este o conjuncție care le dă mult curaj să își urmeze propriul proiect. Au curajul să creadă că pot face lucruri care sunt destul de uluitoare. Reușesc acolo unde alții au eșuat, indiferent ce le spun unii și alții.

Taurii au parte de putere interioară. Felul în care se raportează la propria persoană e foarte important. Jupiter și Uranus le dă multor Tauri, care sunt discreți, mult curaj de a bate toba, de a fi mai îngâmfați decât altădată. E important să fie mândri de ei, să aibă stimă de sine. Planetele pe asta mizează.

Gemenii au o conjuncție foarte pragmatică. Vor avea sentimentul că unele lucruri, deși ar trebui să iasă, nu ies. Își dau seama că nu sunt într-un context potrivit pentru muncă. Gemenilor li se cere să reziste la propuneri care nu li se potrivesc. Unii pot avea sentimentul că le fuge norocul din față.

Zodiac chinezesc. Ce zodii nu se uită la bani când e vorba de romantism şi cine are noroc în dragoste de Dragobete 2024

Horoscop Camelia Pătrăşcanu primăvară 2024. Racii se gândesc la prosperitate și își pun problema acceptării sau respingerii lor de către un anumit grup. Poate și ei vor să iasă dintr-un grup, vor să aibă de-a face cu oameni cu care au aspirații comune, valori comune. Au curajul să stea în picioare, verticali, în fața unor persoane cărora să le spună exact ce cred. Își apără foarte concret crezurile, le pun în practică.

Pentru Lei, e vorba despre analiza încrederii în forțele lor. Vor să ducă la bun sfârșit anumite lucruri, cu sau fără oameni lângă ei. Sunt dispuși să renunțe la un parteneriat care îi ține în loc. Nu mai vor să piardă timpul mai ales stând după altcineva.

Fecioarele au succes prin studii, dar studii recunoscute. Asta înseamnă examene, diplome, absolvirea unor cursuri, dar și recunoașterea eforturilor de educație de către alții. Apoi, este o perioadă în care își propagă ideile sau învață cum să o facă, astfel încât să aibă mai multă priză la public.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu primăvară 2024 Balanțele sunt lângă persoana care le vede calitățile și le alimentează calitățile necesare pentru a izbuti. Au nevoie de acest antrenament, iar alte Balanțe trebuie să se antreneze singure. Când își pun problema dacă și cât cred în ele, nu trebuie să ia în calcul doar succesele.

Scorpionii au puterea interioară în a convinge pe cineva să fie alături de ei. Se bazează pe atuurile unei persoane, pe calitățile ei. Colaborările pot fi frumoase, fructuoase financiar. Îndrăznesc să gândească proiecte pe care nu și le-au închipuit până acum.

Mai multe detalii, pe fanatik.ro