Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Schimbări majore, planetele în Gemeni se instalează în zona câștigurilor

Camelia Pătrăşcanu a făcut previziuni astrale pentru perioada următoare. Multe planete în semnul lor zodiacal și poate că mulți Gemeni au sentimentul că ies dintr-un somn, dintr-o letargie, dintr-o inhibiție, dintr-un blocaj sau dintr-o lipsă de chef.
Alina Costache
24 mai 2024, 09:51
Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Schimbări majore, planetele în Gemeni se instalează în zona câștigurilor

Horoscop Camelia Pătrăşcanu Berbec

Este o perioadă foarte stimulativă intelectual, multe acțiuni de făcut și probabil și multe drumuri. Poate că sunt lungi, dar sunt frecvente în următoarea lună. Află lucruri de la persoane, sunt atenți la știri, vești, informații diverse și asta îi ajută mult. De asemenea, pot avea multe acte de rezolvat în această perioadă. Va fi multă alergătură, spune cunoscuta astrologă la fanatik.ro.

Taur

Planetele în Gemeni se instalează în zona câștigurilor. Gemenii, fiind un semn al diversității și divergenței sau multiplicității, înțeleg că pot câștiga bani din actuala activitate așa cum este ea, dar speculată mult mai bine și pe mai multe fronturi sau pot dezvolta alte mici activități colaterale legate de cea principală. Deci nu se dau peste cap. Nu vin neapărat banii din alte lucruri, ci prin mod inteligent prin fructificarea potențialului lor.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu Gemeni

Multe planete în semnul lor zodiacal și poate că mulți Gemeni au sentimentul că ies dintr-un somn, dintr-o letargie, dintr-o inhibiție, dintr-un blocaj sau dintr-o lipsă de chef. Mulți Gemeni pot decide să-și schimbe viața prin schimbarea atitudinii, a modului în care se raportează la realitate sau la provocările realității.

Cinci zodii care primesc bani în weekend. Astrele îi ocrotesc și le umple buzunarele cu sume importante unor nativi

Rac

Racii învață foarte mult din ce văd în jur în această perioadă. De asemenea, planetele în Gemeni cresc spiritul de observație, de reflecție, de meditație la anumite probleme pentru că sunt foarte dornici să înțeleagă cauza lucrurilor, tot lanțul de situații care s-au înșiruit, care au adus în prezent la un anumit context.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu Leu

Foarte socială harta și perioada în care intră, de mare popularitate. Ei sunt populari, sunt vizibili. Această popularitate poate fi câștigată datorită firii și comportamentului lor foarte optimist, foarte susținător. Pot fi un model pentru cei din jur datorită ideilor, convingerilor lor pe care le promovează sau proiectelor, muncii și acțiunilor lor care au mare impact la public.

Horoscop WEEKEND 24-26 mai 2024. Venus, formează un trigon cu misteriosul Pluto, iar expansivul Jupiter se muta în sociabilii Gemeni

Fecioară

Intrarea planetelor în Gemeni și impactul pe care Jupiter îl va avea un an de zile poziționat aici le ridică cariera la un alt nivel și le oferă posibilități, șanse, oportunități foarte mari. Asta mai ales dacă în ultimul an au lucrat intelectual.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu Balanță

Planetele din Gemeni oferă o perspectivă nouă în viața lor, un plan nou, un proiect nou, o propunere nouă care le face cinste, le pune în valoare, le onorează. Pentru foarte multe Balanțe se deschide o perspectivă pedagogică. Sunt invitate să predea sau să consilieze.

Scorpion

Scorpionii sunt interesați de bani, dar nu neapărat bani munciți, ci bani inteligenți speculați sau oportunități financiare inteligent speculate. Unii Scorpioni pot câștiga bani din moștenirile pe care le au, fie în bunuri, fie imobile, fie alte lucruri pe care le au și le pot exploata foarte bine, foarte inteligent. Este o oportunitate extraordinară.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu Săgetător

Este o perioadă foarte bună pentru creșterea imaginii și a contactelor pe care le au! Poate nu-și fac neapărat un grup loial, fidel, dar devin ușor de accesat de cei din jur. Vor să iasă la rampă, să fie vizibili, le este ușor să deschidă discuții, vor să contacteze oameni. Sunt destul de selectivi, dar le face plăcere să fie vii și să fie în contact. Sunt destul de simpatizați de cei din jur.

Capricorn

Mulți Capricorni sunt dispuși să învețe și alte lucruri, pe lângă lucrurile pe care le știu și le folosesc. Învață să facă și altfel, mai simplu, operațiunile pe care le-au executat până acum, poate și datorită uneltelor noi și inteligente pe care le învață și care le simplifică foarte mult munca. Este o perioadă foarte bună să delege, să sistematizeze, să structureze operațiunile de care vor să se ocupe.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu Vărsător

Plantele în Gemeni aduc bucurie, degajare, dezinhibare. Foarte mulți Vărsători pot constata că își schimbă stare de spirit, devin mai solari, cum este, da fapt, firea lor. Au mai mult umor sau văd partea plină a paharului. Unii se pot gândi să devină părinți, alții îndrăgesc anumite activități și poate au anumite inițiative pentru proiecte noi.

Pești

Planetele din Gemeni se fixează în zona căminului și casei care capătă foarte multă mobilitate. Totul se schimbă. Casa se schimbă sau în casă se schimbă lucruri. E destul de multă agitație. Noroc că Peștii îl au pe Saturn în semnul lor zodiacal care le dă totuși coerență și stabilitate.

Spynews
MAE, alertă de călătorie! Un român a murit și alți doi au avut nevoie de îngrijirile medicilor
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Cinci zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap după 20 iunie. Își schimbă viața, au parte de împăcări, iar norocul le surâde pe toate planurile
Capital.ro
Trebuie SĂ OPREŞTI și dacă ai verde la semafor. Legea uitată de toți șoferii
Playtech.ro
Simona Halep, în cea mai SCURTĂ fustiță! A desfăcut picioarele și s-a văzut chiar TOT
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
Cornel Dinu șochează, după ce Țălnar i-a luat apartamentul: „Îmi fac testamentul. M-a nenorocit”
Spynews
Armin Nicoară, mesaj emoționant de ziua de naștere a mamei sale. Artistul se mândrește cu femeia care i-a dat viață: „Ești cea mai minunată” / FOTO
Spynews
Băuturile pe care este bine să le consumi pe caniculă. Te hidratează în zilele de vară
Evz.ro
A fost dezlegat cel mai mare mister al omenirii. De ce trăim un anumit număr de ani
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
Aparatul electrocasnic care te „rupe” la bani fără să-ți dai seama. Consumă într-un minut cât 300 de becuri simultan
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
Doliu în lumea muzicii! A murit Marius Baiazid, după o luptă cu o boală nemiloasă
Capital.ro
Ţara dispare de pe hartă. Se fac planuri de INVAZIE: O necesitate ISTORICĂ
StirileBZI
Săptămâna de lucru de 4 zile! Ce spun specialiștii despre weekend-ul de trei zile
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
YouTuberul Fidias a câștigat un mandat în Parlamentul European la alegerile din Cipru
MediaFlux
RĂSTURNARE privind RECALCULAREA PENSIILOR! Lovitură pentru SENIORI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?