Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Tranzitul mercurian face ca zodiile să facă liste de cheltuieli

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ce ne aduce tranzitul lui Mercur în zodia Vărsător, din 5 februarie 2024 E un tranzit excepțional, care se produce între 5 și 23 februarie. Avem oportunitatea de a găsi soluții, de a găsi un alt viitor. Mercur în Vărsător e într-un context regal, cu Pluto, cu Soarele la un loc.

04 feb. 2024, 18:19
Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Tranzitul mercurian face ca zodiile să facă liste de cheltuieli
Cum comunică zodiile! Camelia Pătrășcanu dezvăluie trăsăturile fiecărui nativ

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Planeta Mercur intră în zodia Vărsător de luni, 5 februarie 2024. Aceste săptămâni vom avea mai multă claritate mentală, vom vedea cum evenimentele mari ne ating viața personală, cum să facem ca lucrurile să fie în favoarea noastră. E încredere în viitor, sprijinindu-ne pe grupuri de persoane care au aceleași intuiții.

Pentru Berbeci, tranzitul mercurian în Vărsător e isteț. Sunt multe informații care vin la ei și e important să aibă urechile ciulite. Să fie atenți și la informațiile care vin de la alții, cu alte experiențe, chiar dacă nu sunt strict legate de interesele lor.

Taurii pot avea parte de modelări serioase în legătură cu drumul vieții, nu numai cel profesional. Se gândesc la destinul lor și vor să vadă unde duce cărarea pe care sunt în timp. Au șansa să vadă peste timp, de sus, dacă actuala situație duce unde le convine sau nu.

Gemenii au vești de peste tot. Pot fi foarte atenți la informațiile mari, care țin de politici, de trenduri sociale. Vor vedea dacă se mai regăsesc într-o comunitate, într-o instituție. Pentru cei tineri, se schimbă perspectiva asupra studiilor, potrivit fanatik.ro

Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Mercur în Vărsător. Racii sunt cu ochii la libertățile partenerilor sau oamenilor apropiați: ce îi bucură, ce visează, cum își petrec timpul. Își dau seama că oamenii trag pentru a avea timp liber sau pentru a cheltui în mod plăcut pentru ei. Și în relația cu copiii e bine să știe ce-i bucură, ce-i motivează.

Leii au istețime în felul în care comunică cu oamenii, cu grupurile. Au talentul de a fi inițiatorii unor proiecte care animă mai multe persoane. S-ar putea chiar să le placă să îi reprezinte pe alții, mai ales unde se vorbește de libertate și drepturi.

Zodiile care vor avea o primăvară de vis. Vești foarte bune pentru 4 nativi, noroc triplu pentru ei
Fecioarele au un Mercur în Vărsător cu perspicacitate, prezență de spirit. Se adaptează la surprize, la schimbări neașteptate. Trebuie să se asigure că aceste schimbări se încadrează în niște norme legale. Pe de altă parte, munca cere adaptări care pot face să fie necesare acte de studii.

Balanțele au parte de prezență de spirit la adaptarea în viață. Zona iubirii e plină de planete. Mercur le aduce capacitatea de a-și analiza nevoile afective. Apoi, apare și sinceritatea în dialogul afectiv: comentarii, dezbateri, observații pertinente.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Mercur în Vărsător. Scorpionii au o perioadă de calcule, strategii, că țin de avere, de aranjamente familiale, investiții. Au idei, dar mai greu e să-și convingă apropiații în legătură cu intențiile cu care vor să se pună la adăpost.

Săgetătorii trebuie să cunoască bine o situație juridică pentru a ști cum să o gestioneze în favoarea lor. Se lovesc de niște frecușuri administrative, judiciare. Își măsoară plapuma acum și vor să vadă cum să scoată profit mai mare.

Horoscop Camelia Pătrășcanu – Mercur în Vărsător. Peștii văd lucrurile în ansamblu

Capricornii

au discuții legate de bani, bani care sunt planificați să se cheltuie. Pentru ei pot fi niște capricii, nu sunt neapărat nevoile lor. Fac niște cadouri, se sprijină să facă un anumit lucru pentru cineva.

Top 5 zodii cu succes la bani până la primăvară. Vor înflori financiar ca ghioceii

Vărsătorii au o perioadă în care Mercur le aduce energie mentală. Au energia de a pune în practică ce gândesc, de a-și spune gândurile. Vor spune ce nu le convine sau ce nu mai vor să facă.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Mercur în Vărsător. Peștii au calm mental. Sunt într-o zonă de activitate, dar cu detașare. Văd lucruri pe care alții nu le văd. Înțeleg cauzele din spatele evenimentelor. E bine să se ocupe mai mult de perspectiva mare, nu de detalii!