Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Zodia care va primi lovitură după lovitură în 2024. Noul an reprezintă o lecție care le va schimba viața definitiv

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru a doua jumătate a lunii ianuarie 2024. Urmează zile pline de provocări pentru mai multe semne zodiacale, oportunități cu care nu s-au mai întâlnit de ani buni.

11 ian. 2024, 15:38
Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Zodia care va primi lovitură după lovitură în 2024. Noul an reprezintă o lecție care le va schimba viața definitiv
Camelia Pătrășcanu

Horoscop Camelia Pătrăşcanu pentru a doua jumătate a lunii ianuarie 2024. Multe planete se instalează în Capricorn și ne dau chef de lucru, de afirmare. Strategiile în legătură cu ce vrem să realizăm sunt foarte bine conturate. Suntem harnici, avem chef de muncă și cei care se mobilizează mai repede au șansa să aibă un start foarte bun.

În această lună, în a doua jumătate a lui ianuarie, Pluto va intra în Vărsător, deci avem elan și îndrăzneală. Câștigă cei care sunt foarte obiectivi, prezenți, pragmatici. Faptul că Mercur e în Capricorn, asigură o bună comunicare cu autoritățile pentru a obține lucrurile de care avem nevoie.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Berbecii sunt determinați și ambițioși. Pot avea reușite extraordinare. Planeta lor, Marte, va forma conjuncție cu Mercur și Venus. Știu să pledeze pentru interesele lor. Sunt harnici, acționează și știu să speculeze avantajele unei poziții pe care o au acum. Folosesc toate pârghiile pentru a deschide uși, potrivit Fanatik.ro

Taurii au a doua jumătate a lunii căutarea unei căi mai bune de rezolvare a unei probleme. Se poziționează mai bine într-un context mai larg de relații, de proiecte, de contracte. Ce e important e să deslușească în aceste săptămâni cadrul legal, ce legi le servesc.

Gemenii au săptămâni în care recuperează bani pe care i-au împrumutat. În general, sunt pe recuperare: a sănătății, a unor relații, a unor bunuri. Unii Gemeni pot să repare, să recondiționeze astfel încât un bun de valoare să nu fie aruncat.

Horoscop 12 ianuarie 2024. Karma loveşte zodii, sunt datorii neplătite de anul trecut
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Pentru Raci, a doua jumătate a lui ianuarie 2024 pune mare preț pe luciditate și claritate în relațiile personale. Vor să știe exact cât prețuiesc în ochii celorlalți, ce loc ocupă în inima celorlalți. Pot provoca discuții pentru a scoate la iveală un adevăr.

Leii au de muncă. Au idei noi și vor să le testeze, să le pună în practică. Unii se pot gândi la un culoar nou de muncă, de realizare. Testează niște tehnologii noi de care se pot folosi. Sunt bine chibzuiți și sârguincioși, bine organizați.

Fecioarele au două săptămâni poate chiar de vacanță. Sunt într-o dispoziție bună, au energie bună și pot avea chef să se ocupe de lucruri pe care le-au lăsat deoparte. Pentru multe, e o adevărată vacanță datorită stării pe care o au, nu pentru că n-ar munci.

Balanțele pot avea realizări minunate în casa lor, casa fiind și propriul lor corp. Au chef să stea în casă, să își creeze spațiul lor de relaxare. Au o bună comunicare cu partenerul de viață, cu care pot stabili niște schimbări.

Pentru Scorpioni, aceste două săptămâni aduc mult de lucru cu autoritățile. Încearcă niște versiuni noi și au multe idei în cap. Trebuie să fie bine organizați și să fie la timp. Sincronizarea e cuvântul de ordine pentru ei.

Horoscop 2024. Zodia care va avea o mare cumpănă în acest an. Daca trec peste acest an, nimic nu îi va mai doborî pe acești nativi

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii sunt încurajați să facă lucruri mari cu abilitățile și calitățile pe care le au, indiferent de vârstă. E bine să facă totul în ritmul lor, așa cum le place lor. Pot realiza multe lucruri, pentru că au chef de lucru. Sunt foarte pragmatici. E cea mai avantajată zodie de către planete.

Capricornii, cu multe planete aproape, se autoanalizează. Iubirea îi face să se autoanalizeze: cum o primesc și ce iubire mai simt. Se pot gândi la bătrânețe, la boli, dar nu în sens negativ, ci cum să facă să nu ajungă acolo, ce măsuri să ia cu viața lor.

Vărsătorii au o perioadă de acumulare a energiei, de încărcare a bateriilor. Planetele ne fac practici, dar pe nativii de aer îi face practici mai curând în legătură cu sănătatea, cu îngrijirea. Deocamdată, totul e în teren imaginar, se pregătesc sufletește.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Peștii au două săptămâni cu prieteni. Parcă acum au mai mare chef de distracție. Participă la întâlniri și primesc invitații. Intră într-un grup destul de pretențios, cu reguli. Depun efort să se integreze și vor să fie agreați de oamenii din preajma lor.