Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Care sunt cele mai mari frici ale zodiilor şi cum pot fi depăşite cu succes

În astrologie, se crede că fiecare semn al zodiacului are propriile sale puncte forte și propriile slăbiciuni. Însă acelaşi lucru este valabil şi pentru frici.

27 mart. 2023, 08:56
Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Care sunt cele mai mari frici ale zodiilor şi cum pot fi depăşite cu succes

Abandonul, singurătatea, insectele, focul sunt doar câteva dintre cele mai mari ferici ale oamenilor. Însă acestea sunt influenţate şi de semnele zodiacale. Astrologul Camelia Pătrăşcanu dezvăluie de ce se teme cel mai mult semnele zodiacale şi moduri de gestionare a acestor temeri.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu BERBEC

Cea mai mare temere a Berbecilor este aceea de a nu se accidenta şi de a depinde de alţii. Boala este una din fricile lor. Sunt foarte curajoși, tocmai din acest motiv sunt adesea imprudenți.  Remediul ar fi să aibă o conduită de viață care să le susțină această energie, recomandă astrologul Camelia Pătrăşcanu, potrivit fanatik.ro. Mai exact, le-ar fi foarte util să fie mai organizaţi în viaţă, să fie atenţi la cum se alimentează, la cum dorm etc.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu TAUR

Cea mai mare frică a Taurilor reprezintă faptul că vor pierde controlul într-o anumită situație şi că, din acest motiv, pot face lucrurile greşit. Le este teamă de faptul că nu țin lucrurile în mână, atunci când sunt bombardați de mai multe sarcini deodată. Pe de altă parte, graba este cea care le activează fricile.

Citeste si Horoscop karmic realizat de Camelia Pătrășcanu pentru tot restul anului 2023. Luna Neagră afectează multe zodii

Horoscop Camelia Pătrăşcanu GEMENI

Una dintre marile lor frici este legată de angajamente și responsabilități prea rigide. Gemenii sunt flexibili, adaptabili, versatili, pot face mai multe lucruri deodată. Nu le place să aibă o singură activitate sau să fie constrânși. Cel mai bun lucru pe care-l pot face să-şi învingă teama este să nu-și ia angajamente ferme. Au nevoie de o doză mai mare de libertate.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu RAC

Cea mai mare temere a Racilor este noutatea. Nu le plac schimbările şi nu se pot adapta foarte uşor la ea. Remediul pentru ei este să își folosească intuiția pentru a simți din timp curenții viitorului, înainte de a se întâmpla lucrurile. Ei au ao intuiţie extraordinară.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu LEU

Una dintre marile frici ale acestor nativi e dată de confuzie. Fiind semne de foc, le place să acționeze la impuls. Când se îndoiesc de ei, sunt cu totul descoperiți. Au o frică uriaşă de eşec. Nu se simt confortabil să le fie cunoscută vulnerabilitatea. Preferă să se ascundă, iar acolo în izolare își consumă drama destul de rapid și reapar în gloria lor.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu FECIOARĂ

Pentru Fecioare, apare teama de a acționa rapid și pe moment. Ele sunt foarte organizate, foarte atente la detalii. Vor să verifice totul în amănunt şi au nevoie de timp pentru a bifa totul. Impulsivitatea, spontaneitatea le descumpănesc. Faptul că sunt foarte minuţioşi îi expune la riscul de a pierde oportunităţi. Soluţia este să prindă mai mult curaj sau să se asocieze cu persoane care au acest curaj.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu BALANŢA

Balanţelor le este frică să nu rămână fără bani. Au sentimentul că viața le e pusă în pericol dacă nu au confort. De aceea ezită să ia decizii de separare. Prin ruperea relației, efectul e asupra confortului emoțional, dar și material. Remediul e să se bazeze întotdeauna pe oamenii apropiaţi.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu SCORPION

Scorpionii se tem cel mai mult de trădare. Dacă se întâmplă acest lucru, simt că pierd controlul. Le e teamă și de tentații care îi scot de pe linia de plutire. Poate să le fie teamă că unele din lucrurile care le plac pot fi excesive sau îi deconcertează. Remediul e să aibă întotdeauna o persoană care să îi sfătuiască.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu SĂGETĂTOR

Pentru Săgetători, teama cea mai mare o reprezintă lipsa siguranţei şi a stabilităţii. Faptul că ei nu prind rădăcini pe nicăieri se explică prin aceea că le e teamă că acele rădăcini nu durează. Nu că și nu le-ar dori. E posibil să depășească această frică atunci când ajung la vârsta înțelepciunii. Nu e o vârstă psihologică, dar o pot face prin acumulare de experiență, prin lecțiile vieții.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu CAPRICORN

Capricornii au teama de a avea probleme cu o autoritate. Se maturizează foarte devreme. Ei răspund la violență cu violență și e usturătoare violența lor. Remediul lor e să cunoască legea pentru a lupta cu problemele.

Citeste si Horoscop primăvară 2023 Camelia Pătrăşcanu. Jupiter pune toţi banii pe masă, ce zodii au un noroc fabulos

Horoscop Camelia Pătrăşcanu VĂRSĂTOR

Vărsătorii se tem de repetiție, îi obosesc detaliile, deoarece își pot pierde creativitatea și originalitatea. Frica lor e să își irosească viața, că pierd din vedere lucrurile mari, de anvergură și că ei stau și fac lucrurile mărunte. Tot ce pot face este să își cultive consecvența, să facă lucrurile care le plac mai des, dar nu pentru că trebuie.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu PEȘTI

Frica mare a Peștilor e să fie abandonați. Ei funcționează foarte bine în legătură cu cineva, susținuți de cineva, mobilizați de cineva. Chiar și când sunt siguri de puterile lor, tot le place ca cineva să-i valideze. Soluţia ar fi să se conecteze la lucruri mari, stabile.