Horoscop. Când să îţi foloseşti intuiţia, în funcţie de zodia ta

Horoscop. Caracteristicile semnelor noastre ne pot spune dacă este o decizie bună să ne bazăm pe intuiţie sau nu. Cel mai important aspect este să ştim când trebuie se ne folosim de acest simţ!

01 iul. 2014, 21:29
Horoscop. Când să îţi foloseşti intuiţia, în funcţie de zodia ta

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Ştii să citeşti oamenii, dar mai ales îţi poţi da seama de riscurile la care sunt supuşi. Foloseşte-ţi intuiţia atunci când simţi că cineva se îndreaptă către probleme şi dă-i o mână de ajutor pentru a-l întoarce din drum.

Leu (22 iulie – 22 august)

Când vine vorba de bani sau de orice alte câştiguri materiale ai un simţ foarte bine dezvoltat. Bazează-te pe intuiţie atunci când vrei să faci anumite tranzacţii, cât şi atunci când trebuie să baţi palma cu cineva.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Chiar dacă eşti o persoană foarte raţională, nu rata ocazia de a-ţi pune şi intuiţia la treabă. Bazează-te pe ceea ce simţi atunci când vine vorba de iubire, nu e nevoie în acest caz să analizezi sau să desfici firul în patru prea mult.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

De cele mai multe ori te bazezi pe intuiţie, indiferent despre ce este vorba. Însă trebuie să ai grijă ca nu întotdeauna să îţi faci cunoscute gândurile, mai ales când vine vorba de afaceri sau viaţa profesională. 

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Foloseşte-ţi intuiţia atunci când te afli în situaţii limită. Fie că eşti presată de timp, fie este vorba de ceva grav, trebuie să te bazezi pe ceea ce simţi în acel moment şi nu vei da greş. 

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Eşti foarte curajoasă, aşa că nu te sfieşti de obicei să acţionezi instinctiv. Cele mai multe decizii le iei bazându-te pe instinct şi nu ai regretat niciodată. În schimb, atunci când este vorba de situaţii pe viaţa sau pe moarte, încerci să iei în considerare mai mulţi factori.

Citeşte mai mult pe eva.ro

 


loading...
Partenerii noștri