Horoscop. Când se maturizează, în funcţie de zodia lui. Descoperă-i secretele!

Unii intră în relaţie cu cele mai serioase gânduri, însă alţii nu sunt deloc de încredere şi copilăresc în continuare. Află ce ascunde!

16 iun. 2014, 20:00
Horoscop. Când se maturizează, în funcţie de zodia lui. Descoperă-i secretele!

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Bărbatul din Gemeni poate fi imatur toată viaţa, şi asta doar pentru că aşa îi place să trăiască. Adoră să fie tratat regeşte şi alintat de către persoanele din jurul lui. Sunt însă şi excepţii, dar de cele mai mult ori maturizarea lor se produce din cauza vreunei drame. 

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Pentru acest nativ este totul foarte clar, copilăreşte până se însoară. Din momentul în care alege să facă acest pas îşi impune să devină mult mai serios şi să lase răsfăţul deoparte. Vrea să fie un stâlp al familiei şi face tot ce poate în acest sens.

Leu (22 iulie – 22 august)

Acest nativ se încadrează undeva la mijlocul dintre maturitate şi imaturitate. Ştie când trebuie să se poarte responsabil, însă nu uită nici să fie copil. Se adaptează în funcţie de situaţie şi îi iese de minune.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativul din Fecioară se maturizează chiar mai devreme decât ar trebui. Nu ştie ce înseamnă să fie copil şi tratează totul mai serios decât e cazul. Spiritul critic şi tendinţa spre perfecţiune îi face să fie cei mai responsabili reprezentanţi ai zodiacului.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Nativul din Balanţă adoră libertatea, iar acest lucru îl va împiedica toată viaţa să fie responsabil. Intră în panică atunci când se gândeşte că cineva l-ar putea prinde în cuşcă, de aceea amână pe cât posibil să se căsătorească sau să facă un copil, la fel procedând şi cu alte decizii importante. 

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nativul din Scorpion poate fi catalogat drept un bărbat foarte responsabil şi mai matur decât ar trebui. Iei lucrurile în serios şi ştii ce vrei de la viaţă. Traseul tău este prestabilit cu exactitate şi încerci să nu te abaţi de la planurile pe care ţi le-ai făcut.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Indiferent ce vârstă ar avea, bărbatul din Săgetător vrea să rămână mereu un copil.

Îi place distracţia şi fuge de griji cât vede cu ochii. Nu îşi asumă responsabilităţi şi se fereşte de ele cât poate de mult. Nu te poţi baza pe el ca soţ sau ca tată al copiilor tăi.

Citeşte mai mult pe eva.ro