HOROSCOP. Când te vei căsători în funcţie de zodie

Ziua în care te-ai născut influențează momentul în care vei decide să rămâi toată viața lângă alesul inimii tale. Află când spun astrele că te vei căsători în funcție de zodie.

13 iul. 2014, 12:04
HOROSCOP. Când te vei căsători în funcţie de zodie

Berbec. Visezi la găsirea sufletului pereche și pentru că ești o fire pasională, nu vei sta foarte mult pe gânduri când te vei hotărâ să faci acest pas, scrie unica.ro. Sunt șanse mari să îmbraci rochia de mireasă înainte de 20 de ani, dar pentru că decizia ta va fi una luată în grabă, ai putea ajunge repede la divorț. Ești compatibilă cu Vărsătorii, Capricornii, Gemenii și Leii.

Citeşte şi Ce fel se va schimba jumătatea ta la bătrâneţe, în funcţie de zodie

Taur. Ești o persoană sensibilă și loială, dar te apropii greu de oameni. Te gândești bine înainte să iei o decizie și ești dispusă să aștepți oricât pentru a găsi partenerul ideal. Pentru că îți dorești ca alegerea ta să fie pentru totdeauna, cel mai probabil vei spune „Da” după 25 de ani. Ești compatibilă cu zodiile Fecioară, Pești, Rac sau Capticorn.

Gemeni. Tu preferi diversitatea și nu te vei așeza la casa ta foarte devreme. Îți place flirtul, iar persoana de lângă tine trebuie să îți înțeleagă nevoia de independență. Vrei să te căsătorești, însă nu vei face acest pas mai devreme de 30 de ani. Balanțele, Vărsătorii, Leii și Berbecii sunt zodiile cele mai potrivite pentru tine.

Citeşte şi HOROSCOP 13 iulie 2014: Ce zodii au ghinion azi?

Rac. Familia este foarte importantă pentru tine și vei dori să te căsătorești devreme. Cel mai probabil, vei face acest pas în jurul vârstei de 20 de ani. Ești compatibilă cu cei din zodia Pești, Taur, Capricorn și Fecioară.

Leu. Tu adori să fii în centrul atenției, iar bărbatul de lângă tine trebuie să îți spună zilnic de ce s-a îndrăgostit de tine. Visezi la ziua în care vei fi mireasă, însă ești o fire independentă și s-ar putea să amâni momentul până după 25 de ani. Balanța, Berbecul, Săgetătorul și Gemenii sunt zodiile cu care te vei înțelege cel mai bine.

Fecioară. Îți dorești o familie, însă ești extrem de pretențioasă și nu vei spune „Da” cu ușurință. Pentru că ești o perfecționistă, ai putea rămâne singură până după 30 de ani. Ești compatibilă cu Taurii, Capricornii, Racii și Scoprionii.

Balanță. Ești o romantică incurabilă și visezi la o relație ca în povești, însă firea ta nehotărâtă va pune piedici îndeplinirii acestei dorințe. Pasul cel mare îl vei face după 25 de ani, când vei avea înțelepciunea necesară pentru a lua decizia potrivită.  Leii, Vărsătorii, Săgetătorii și Gemenii sunt zodiile potrivite pentru tine.

Scorpion. Cauți sufletul pereche și ești genul care se hotărăște să facă pasul cel mare și după prima întâlnire. Ai nevoie de un partener care să te înțeleagă fără prea multe cuvinte și te vei căsători în jurul vârstei de 30 de ani. Ești compatibilă cu Racii, Capricornii, Fecioarele și Peștii.

Restul zodiilor aici.