Horoscop Capricorn. Totul despre bărbatul Capricorn. Totul despre femeia Capricorn

Horoscop Capricorn. Nativii zodiei Capricorn sunt foarte muncitori si detin un autocontrol de invidiat. Ei reusesc sa obtina tot ce isi propun, sunt foarte determinati si incapatanati.

08 ian. 2019, 20:34
Horoscop Capricorn. Totul despre bărbatul Capricorn. Totul despre femeia Capricorn

Horoscop Capricorn. Despre zodia Capricorn

Al zecelea semn al zodiacului

Semn: Pamant

Element: Cardinal

Energie: yin

Conducator planetar: Saturn

Polaritate: negativ

Motto: Eu vad

Piatra: lapis lazuli

Culoare: albastru inchis

Parti de corp guvernate de Capricorn: genunchi, oase, incheieturi

Cuvinte cheie despre Capricorn: responsabil, disciplinat, familist, traditionalist

Horoscop Capricorn. Caracteristici generale

Semn de Pamant, Capricornii sunt incapatanati si motivati. Pentru ca le place ordinea, Capricornii au nevoie de reguli stricte, ierarhii si prioritizari. Desi stiu si pot sa fie si creativi, ei au nevoie de limite si traditii. Sunt perfectionisti si deseori isi forteaza limitele pentru a fi cei mai buni.

Nu le place sa manance in oras, sunt adeptii gatitului acasa. Casa lor este tot timpul aranjata si in ordine.

Capricornii au simtul umorului si sunt prieteni loiali. Pentru Capricorni, relatia de cuplu este ca un job. Munceste sarguincios pentru a consolida legatura cu parterul. Exista chiar riscul ca discutiile romantice sa semene a sedinte de consiliu.

Horoscop Capricorn. Dragoste, prieteni si familie

Semn de Pamant, Capricornul are inteligenta si stabilitatea necesare unor prietenii durabile. Sunt prieteni loiali, practice. Nu isi baga nasul in treburile altora, dar au intotdeauna bratele deschise pentru a te ajuta la nevoie.

In familia Capricornului lucrurile sunt foarte clare. Mai ales ca ei respecta ierarhii si traditii. Se vor serba intotdeauna zile de nastere, aniversari, sarbatori. In familia Capricornului, tatal este figura emblematica, iar ca parinti, Capricornii sunt foarte stricti. Copiii Capricornului stiu de mici sa-si asume responsabilitatea.

In amor, Capricornii sunt persoane dificile. Este foarte greu sa cuceresti inima unui Capricorn, dar, daca ai reusit, va fi fidel pe viata. Sunt persoane sensibile care isi arata sentimentele mai mult prin fapte decat prin vorbe. Deci nu te astepta la foarte multe declaratii de dragoste din partea unui Capricorn.

Semne compatibile: Taur, Fecioara, Scorpion, Pesti

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.