HOROSCOP. Care este zodia cu care nu te potriveşti deloc. Toate combinaţiile toxice

Indiferent cât ai încerca, nu te poţi înţelege bine cu toată lumea. Iată zodia cu care nu te potriveşti deloc!

20 nov. 2018, 14:27
HOROSCOP. Care este zodia cu care nu te potriveşti deloc. Toate combinaţiile toxice

BERBEC

Peşti.

Nu ai timp să ai grijă mereu de sentimentele nativului din Peşti şi să fii atentă în permanenţă să nu spui ceva greşit. E prea sensibil pentru tine şi vrea atenţia ta în cele mai inoportune momente. În secret, crezi că e doar un copil leneş care are nevoie de un mare şut pentru a-l scoate din zona de confort.

Citeşte şi Trei astrologi, o singură concluzie. Începe o săptămână de neuitat pentru trei zodii

TAUR

Gemeni.

Nativul din Gemeni nu este prea demn de încredere. Tu ai nevoie de o perioadă lungă de timp pentru a putea convieţui cu cineva, iar el nu are răbdarea necesară. El e prea superficial şi nepotrivit pentru tine. Şi, faptul că te întreabă tot timpul despre orice chiar te enervează la culme!

GEMENI

Capricorn.

Tu crezi că acest nativ ia totul mult prea în serios. De fapt, uneori chiar te întrebi dacă are şi el vreun pic de simţ al umorului. Capricornul este mult prea muncitor şi plictisitor pentru tine. La majoritatea petrecerilor pe care le organizezi nici nu îl inviţi, pentru că e extrem de pesimist şi poate strica atmosfera cu uşurinţă.

RAC

Săgetător.

Te enervează la culme modul în care Săgetătorul alege să plece ori de câte ori îşi doreşte, ca şi cum nu îi pasă deloc. E prea iresponsabil, lipsit de tact şi neliniştit pentru gustul tău. Ai mai păţit-o înainte cu unul ca el, aşa că acum eşti mult mai atentă cu privire la personalitatea lui insensibilă.

LEU

Fecioară.

Cu acest nativ te simţi ca şi cum ai fi pusă la microscop şi simţi că examinează totul despre tine. Nu suporţi întrebările sale constante. De fiecare dată când întâlneşti un nativ din această zodie intri într-o luptă pentru putere cu el.

Continuarea horoscopului pe eva.ro.