Horoscop: Care sunt cei mai buni bărbaţi la pat, în funcţie de zodie

Semnul zodiacal ne poate oferi multe informații în legătură cu anumite trăsături, printre care și cele referitoare la cum sunt bărbații la pat. În cele ce urmează, aflați ce spun astrele cu privire la acest aspect.

19 feb. 2015, 11:32
Horoscop: Care sunt cei mai buni bărbaţi la pat, în funcţie de zodie

Bărbatul Berbec

Acest nativ este foarte pasional, nerăbdător, spontan, de cele mai multe ori are inițiativa în pat. Nu este adeptul preludiului pentru că îl consideră o pierdere de vreme, știe ce vrea și îi place să treacă direct la acțiune, mai ales că se bucură de o mare energie.

Citeşte şi HOROSCOP: Cum să-ţi alegi sufletul pereche în funcţie de zodie

Bărbatul Taur

Acesta asociază amorul cu mâncarea, iar atunci când mănâncă bine, și prestația lui în pat este la fel de bună. Îi place comoditatea, este sensibil și de cele mai multe ori preferă intimitatea familiară, preludiul; de regulă sexul cu el nu este ieșit din comun, dar acceptabil.
 
Bărbatul Gemeni

Pentru el, comunicarea este foarte importantă, de aceea îi place când partenera îi vorbește „murdar”. Este deschis spre a încerca lucruri noi, însă de multe ori se gândește doar la propria plăcere și așteaptă să o primească fără efort din partea sa.  

Citeşte şi Horoscop: Cei mai nesimţiţi bărbaţi în funcţie de zodie

Bărbatul Rac

Acest nativ este selectiv și preferă să facă amor atunci când relația este una serioasă, când legătura sentimentală este profundă. În pat, bărbatul Rac este foarte priceput, sensibil și acordă o mare atenție partenerei sale.

Citeste tot articolul pe yve.ro