HOROSCOP: Care sunt cele mai RĂZBUNĂTOARE ZODII

HOROSCOP: Are o sensibilitate crescuta. Se emotioneaza usor la povestile celor din jur si are prea mare incredere in oameni. Atunci cand cineva il dezamageste, nativul cel mai usor de impresionat din zodiac poate fi si crunt in razbunare.

04 nov. 2015, 15:01
HOROSCOP: Care sunt cele mai RĂZBUNĂTOARE ZODII

CEA MAI SENSIBILA ZODIE. Este impresionabil si compasiv, extrem de amabil, dar totodata visator si idealist. Pentru el, lumea trebuie sa fie plina de iubire, altfel nu isi are rostul. Cand se confrunta cu rautatea gratuita a oamenilor sufera enorm de tare, astfel incat se inchide in cochilia lui si nu mai comunica cu nimeni.

Este capabil de sacrificii pe care putini oameni sunt capabili sa le faca. Isi pune viata in pericol pentru persoana iubita, prieteni si familie si e mereu acolo cand ai nevoie de el, chiar si daca esti o simpla cunostinta pentru el.

CEA MAI SENSIBILA ZODIE. Nu fuge dupa bunastare ci dupa bunatate, dupa suflete nobile, dupa respect si toleranta. Compasiunea acestui semn zodiacal este fara limite, uneori enervandu-i pe ceilalti deoarece il catalogheaza drept naiv. Isi modifica dispozitia la de un minut la altul, in functie de evenimentul care il marcheaza.

La veselie, este sufletul petrecerii, iar la tristete, nu il poate scoate din stare aproape nimeni si nimic. Are si toane si capricii, insa nu este rau intentionat cand face mofturi. Poate parea doar copilaros.

CEA MAI SENSIBILA ZODIE. Nativul nascut in zodia Pesti, caci despre el este vorba, se poate ascunde foarte bine in spatele mai multor masti deoarece nu doreste sa impartaseasca cu ceilalti durerile care ii imbraca sufletul. Daca este ranit ori sufera o dezamagire in dragoste greu de suportat, acesta poate fi foarte razbunator.

Nativul Pesti reactioneaza impulsiv daca cineva ii face rau, ratiunea fiindu-i intunecata. Trebuie mentionat ca tot ce face o face cu inima.

Mai multe pe revista Teo