HOROSCOP: Care sunt şansele să te înşele, în funcţie de zodia ta şi a lui

Şansele ca partenerul tău să aleagă să se culce cu o altă femeie sunt diferite în funcţie de semnul tău zodiacal.

21 iul. 2013, 06:43
HOROSCOP: Care sunt şansele să te înşele, în funcţie de zodia ta şi a lui

Pentru a intelege de ce variaza aceste valori, este in primul rand important sa iti dai seama cat de predispus este sa te insele, in functie de zodie si cat de predispusa esti tu sa fii inselata, in functie de zodie.

Valorile din horoscopul de mai jos au fost obtinute in urma studiului atent a mai multor astrologi de talie internationala.

BERBEC

Barbati: Berbecii sunt genul de parteneri care cauta mereu noi provocari, ceea ce inseamna ca isi urmeaza aproape mereu instinctele. Majoritatea berbecilor sunt lipsiti de loialitate si isi urmeaza interesul pe termen scurt. Berbecii au nevoie de laude din partea partenerilor pentru a nu se angaja in alte relatii din cauza ca simt nevoia sa fie mereu admirati. Nativii din berbec au mari slabiciuni cand vine vorba de sexul opus. Se aprind repede insa isi si pierd interesul odata ce au cucerit ce cred ei ca era de cucerit. Asadar, daca partenerul vostru este berbec, ar trebui sa actionati cu precautie.

Femei: Femeile din berbec, spre deosebire de barbati, nu sunt atat de capoase si tocmai de aceea sansele ca sa fie inselate cresc. Potrivit statisticilor, 60% dintre femeile Berbec cu relatii stabile sunt inselate cel putin o data.

CITEŞTE ŞI HOROSCOP: Cum arată AMANTA la care visează iubitul tău

TAUR

Barbati: Nativii din taur sunt unele dintre cele mai fidele persoane insa sunt si cele mai posesive. Nativii din taur va vor oferi siguranta neconditionata insa vor fi mereu gelosi si vor avea mereu impresia ca partenerul are de gand sa ii tradeze. Din aceasta cauza, majoritatea nativilor din celellalte zodii se feresc instinctiv de tauri care de multe ori ajung solitari din cauza nesigurantei de care dau dovada. Puteti fi siguri, sigure ca daca partenerul vostru se afla sub acest semn zodiacal, nu va va insela. Insa, chiar daca sunteti nevinovati, va va suspecta mereu de infidelitate.

Femei: Femeile Taur sunt incapatanate. Din cauza ca sunt foarte atente la ce li se intampla, rareori sunt inselate. Doar 30% dintre femeile din aceasta zodie sunt inselate.

GEMENI

Barbati: Gemenii sunt persoane duplicitare, au cate doua caractere de care sunt constienti si pe care le traiesc cu intensitate. Nativii nascuti in aceasta zodie nu vor avea nicio scrupula sa insele daca au ocazia. Au tendinta sa uite ca au gresit si sa mearga inainte alaturi de partener atata timp cat uita ce au facut. Gemenii se indragostesc repede si intens si se plictisesc repede. Pentru a tine un nativ din zodia Gemeni aproape este nevoie sa te reinventezi constant si sa ii oferi mai intai prietenie, apoi tot ce tine de o relatie.

Femei: Femeile din Gemeni sunt cele care inseala intr-o relatie si nu le pasa daca sunt inselate prea mult. Chiar dacas banuiesc acest lucru, doar la proba exacta se supara. Sunt sanse de 70% ca o femeie din Gemeni sa fie inselata de partener.

Citeşte celelalte zodii Lyla.ro