Horoscop. Cariera ta în luna martie, pentru fiecare zodie în parte

HOROSCOP: Ţi-ai propus să faci schimbări importante în această perioadă? Descoperă ce ţi-au pregătit astrele la acest capitol, citind previziunile pentru zodia ta.

01 mart. 2014, 17:12
Horoscop. Cariera ta în luna martie, pentru fiecare zodie în parte

Peşti (19 februarie – 20 martie)
Îţi pui în valoare aptitudinile şi scoţi aşii din mânecă în această lună. Este o idee foarte bună, mai ales că cei din jurul tău nu au atâta energie ca şi tine. Vei fi apreciată şi poate chiar promovată. Chiar dacă nu apare nimic concret, nu trebuie să încetezi să speri.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Primeşti suportul celor din jurul tău pentru a-ţi atinge obiectivele. Aşa că din punct de vedere profesional, luna aceasta ai mari şanse de reuşită. Ai grijă la persoanele invidioase, e posibil să ţi se pună piedici.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Din cauza volumulul mare de muncă e posibil să clachezi luna aceasta, aşa că nu sunt veşti prea bune pentru tine. Trebuie să încerci să te organizezi mai eficient dacă vrei să ai rezultate, şi nici să nu te îmbolnăveşti.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Munceşti mult, dar cu plăcere. Dacă îţi place ceea ce faci, rezultatele se vor vedea şi vor fi pe măsura aşteptărilor tale. Vei fi lăudată şi apreciată de superiori, lucru care îţi creşte încredereaîn tine.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Chiar dacă nu obţii ceea ce îţi doreşti, nu trebuie să abandonezi. Perseverenţa te va duce pe culmile succesului atunci când te aştepţi mai puţin. E posibil să fie nevoie să faci unele schimbări pentru a fi apreciată la muncă sau la şcoală.

Leu (22 iulie – 22 august)

Lucrurile se schimbă în această lună, se poate spune chiar că radical. Vei avea foarte mult de muncă, iar plăcerea nu va mai fi aceeaşi. Vestea bună este că acum se vor cunoaşte mult mai bine rezultatele, iar tu vei fi mulţumită după ce îţi vei termina sarcinile.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Trebuie să lucrezi mai mult în echipă în această lună, astfel nu vei fi doar tu singurul responsabil. Comunică cât de mult poţi şi cu oricine îţi iese în cale, niciodată nu ştii de unde sare iepurele.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Eşti mult mai sigură pe tine luna aceasta, aşa că munceşti mai mult pentru a-ţi atinge ţelurile. Nimic nu te poate opri, mai ales dacă vrei să începi proiecte noi şi inedite. Trebuie să te organizezi bine şi să repari rapid greşelile pe care le faci.
 
Citeşte mai mult pe eva.ro