HOROSCOP CASANDRA 19-25 septembrie 2016: Se leagă noi relaţii

HOROSCOP CASANDRA 19-25 septembrie 2016: Trigonul Lunii cu Mercur favorizeaza luarea deciziilor si manifestarea bunului simt in relatiile cu ceilalti. Este o saptamana buna pentru comunicare, pentru schimbul de idei si pentru a lua decizii cu maxima luciditate.

18 sept. 2016, 08:18
HOROSCOP CASANDRA 19-25 septembrie 2016: Se leagă noi relaţii

BERBEC 21.03-20.04: Saptamana aceasta decurge normal, insa toate vi se par parca prea amestecate. Poate cateva intarzieri sunt de vina ca nu reusiti sa terminati totul la timp, poate va grabiti prea tare si va pierdeti in detalii lipsite de importanta. Comunicarea cu cei din jur sufera si ea putin, dar nu grav. Concentrati-va strict pe treburile urgente!

TAUR 21.04-21.05: Vestea buna v-o aduce nepartinitoarea Venus, cea care va deschide calea spre relatii mult mai amiabile si, de ce nu, spre o noua poveste de dragoste. Cu toate acestea, s-ar putea sa va loviti de cateva afaceri neterminate sau de mici probleme legate de propriii copii.

GEMENI 22.05-21.06: Va ocupati tot de casa si, de data aceasta, chiar serios. Se pare ca si cei de acasa va cer sa le acordati mai multa atentie. In ultimul timp i-ati cam neglijat si se simte. Sa nu vi se para ca daca le acordati mai mult timp pierdeti vremea. Puneti familia pe primul loc si veti avea de castigat…

RAC 22.06-21.07: Chiar daca vi se par itele prea incurcate, totusi, situatia nu este chiar atat de neagra. Nu mai priviti doar partea goala a paharului. Este o perioada prielnica pentru distractii, pentru achizitii imobiliare sau redecorarea actualei locuinte. Restul, chiar nu mai conteaza asa de mult…

LEU 22.07-22.08: Parcurgeti o perioada prielnica. Mercur va da destula energie pentru a socializa, a explora lumea inconjuratoare si poate chiar pentru a descoperi cata dragoste va inconjoara. Si relatiile sunt indulcite, mai ales cele cu fratii, rudele si vecinii.

FECIOARA 23.08-22.09: Fosti parteneri sau prieteni vechi sunt atrasi din nou in lumea dumneavoastra. Mare atentie insa la ritmul nebun in care se deruleaza totul. Se pot crea intense tensiuni interne, care pot duce catre neintelegeri, greseli sau chiar discutii in contradictoriu.

BALANTA 23.09-22.10: Sunteti cu mult mai fermecatori ca de obicei si asta atrage noi oportunitati. Aveti succes in afaceri si chiar intre prieteni. Veti fi mai des observati si apreciati pentru ideile creative. Mare atentie insa la comentariile acide. Uneori, sunteti chiar enervanti de critici.

SCORPION 23.10-21.11: Tendinta de a visa cu ochii deschisi este mai arzatoare decat toate celelalte. Este o perioada cand se petrec destul de multe transformari interioare, dar asta nu inseamna ca trebuie sa va interiorizati. In weekend primiti vizita unei persoane dragi si o sa va bucurati alaturi de familie.

SAGETATOR 22.11-21.12: Aveti o mare cantitate de energie pozitiva si va veti dori sa faceti mult mai multe pentru a realiza o parte importanta din proiectele propuse. Ati putea lua in calcul sa faceti si mai multa miscare in aer liber. Ganditi-va sa iesiti in natura, macar acum, cat vremea este inca prielnica.

CAPRICORN 22.12-19.01: Sigur aveti nevoie de o schimbare de decor. Venus este cea raspunzatoare cu deschiderea relatiilor cu cei din jur. Hai sa recunoasteti ca va impresioneaza doar puterea si banii! Restul, chiar nu conteaza? Nu este chiar asa…

VARSATOR 20.01-18.02: Accentul se pune doar pe locul de munca si pe proiectele pe care le aveti de realizat. De fapt, primiti si multe laude pentru eficienta de care dati dovada la serviciu. Fiti atenti in jurul dumneavoastra, deoarece este posibil sa va indragostiti. Nimic nou sub Soare…

PESTI 19.02-20.03: Se leaga noi relatii ce vor fi mai mult decat agreabile, chiar am putea spune, deosebit de dulci. La locul de munca, insa, nu totul decurge cum v-ati dori. Intampinati si multe piedici pe care le veti ocoli cu dibacie. Ceilalti nu ar trebui sa ignore capacitatile de organizare.

Sursa: CASANDRA