HOROSCOP CASANDRA 22-28 IULIE. Haos în casă, relaţia „se renovează”, iar costurile sunt enorme. Previziunile săptămânii

HOROSCOP CASANDRA 22-28 IULIE. Citiţi, pe RomaniaTV.net, ce aduce sfârşitul de lună pentru fiecare zodie.

18 iul. 2019, 07:42
HOROSCOP CASANDRA 22-28 IULIE. Haos în casă, relaţia „se renovează”, iar costurile sunt enorme. Previziunile săptămânii

BERBEC 21.03-20.04: In aceste zile va confruntati cu haosul de la domiciliu. Toate acestea se intampla din cauza lucrarilor de renovare, a proiectelor incepute si nefinalizate sau a unei vizite neasteptate.

TAUR 21.04-21.05: Calatorii scurte, comisioane, scris, citit si conversatii cu toata lumea, cam asta va preocupa saptamana aceasta. Veti castiga destui bani, dar si cheltuiti peste masura. Este vremea potrivita pentru a obtine un imprumut substantial.

GEMENI 22.05-21.06: Mercur este retrograd in Casa comunicatiilor, a calatoriilor si a transportului, asa ca trebuie sa va asteptati la intarzieri, probleme cu masina, autobuzul sau cu calculatorul personal. Este insa un moment bun pentru a medita. Va va ajuta sa va pastrati mintea clara.

RAC 22.06-21.07: Achizitiile financiare vor fi amanate fara motiv. Acesta nu este un moment bun pentru a initia probleme financiare. Vestea buna este ca ati putea gasi ceva ce ati pierdut. Cineva este posibil sa va inapoieze o datorie consistenta.

LEU 22.07-22.08: Energia dumneavoastra este acum relativ scazuta, asa ca veti dori sa ramaneti in aceste zile intr-un con de umbra. Se poate ca niste vechi prieteni sa se intoarca in lumea dumneavoastra. Fiti inteligenti, cea mai buna razbunare este sa traiti bine.

FECIOARA 23.08-22.09: Se anunta zile incarcate, cand aproape uitati de dumneavoastra. Sunteti ocupati la maximum cu tot felul de datorii fata de familie si va ocupati de mici reparatii pe langa casa. In rest, faceti cercetari si va explorati trecutul. Poate gasiti ceva interesant…

BALANTA 23.09-22.10: Ambitia va este starnita si asta va face mai independenti ca de obicei. Se prefigureaza o calatorie distractiva, mai ales ca dumneavostra stiti sa apreciati locurile frumoase.

SCORPION 23.10-21.11: In acest moment va doriti sa va perfectionati educatia, sa calatoriti pentru a descoperi noi modalitati de a va extinde aria cunoasterii. Aceasta a fost o luna norocoasa pentru dumneavostra. V-ati facut socotelile?!

SAGETATOR 22.11-21.12: Verificati-va itinerariul, deoarece sunt posibile intarzieri sau anulari de planuri de calatorie. Relatiile cu prietenii sau cu partenerii de afaceri sunt insa calde si asta va mai insenineaza. In rest, veti face fata disputelor.

CAPRICORN 22.12-19.01: Continua sa fie o perioada in care aveti nevoie de mai mult somn. La locul de munca situatia este bine consolidata si relatiile sunt calde. Puteti accelera cateva afaceri mai vechi insa trebuie sa verificati sa nu scape greseli.

VARSATOR 20.01-18.02: In aceasta saptamana veti lucra din greu. Productivitatea va fi pe masura eforturilor depuse. Doriti sa va organizati mai bine si sa va gestionati viata mai eficient. Mercur retrograd va va aduce vechi prieteni inapoi in lumea dumneavoastra.

PESTI 19.02-20.03: Va veti bucura de o relatie romantica, de activitati distractive cu cei mici, de evenimente sportive sau de spectacole. Beneficiati de libertatea de a va exprima si de a va face propria impresie despre relatiile cu ceilalti.