HOROSCOP CASANDRA 3-9 IUNIE 2019. Veşti bune pentru unele zodii, se anunţă belşug şi bogăţie

Horoscop săptămânal 3-9 iunie 2019. Încrederea în sine este sporită și veți avea sentimentul ca puteți face orice.

30 mai 2019, 08:39
HOROSCOP CASANDRA 3-9 IUNIE 2019. Veşti bune pentru unele zodii, se anunţă belşug şi bogăţie

BERBEC 21.03-20.04: Este un moment prielnic pentru a va restabili situatia financiara. Increderea in sine este sporita si veti avea sentimentul ca puteti face orice. Este posibila chiar si o crestere substantiala a veniturilor.

TAUR 21.04-21.05: Partenerul dumneavoastra ar putea castiga mai mult si obtine un bonus pe care o sa-l folositi pentru investitii. Este posibil chiar sa primiti o mostenire sau sa vi se aprobe un credit ipotecar consistent.

GEMENI 22.05-21.06: In aceste zile aveti tendinta de a tanji dupa mai mult. Cheia fericirii dumneavoastra este satisfactia. Fiti recunoscatori pentru ceea ce aveti. Incercati sa invatati de la ceilalti si veti beneficia de ajutorul de care aveti nevoie.

RAC 22.06-21.07: Trebuie sa fiti productivi in ceea ce priveste metodele de imbunatatire a starii de sanatate. Puteti sa va indepliniti cu succes indatoririle de la locul de munca sau macar relatiile cu colegii. Oricum, vi se iveste sansa unui serviciu mai bun. Nu ratati!

LEU 22.07-22.08: Viata dumneavoastra se pare ca va curge mai usor iar starea sanatatii se imbunatateste simtitor. Doriti sa faceti mediul ambiant de acasa mai elegant si pentru asta veti cheltui sume importante de bani.

FECIOARA 23.08-22.09: Saptamana aceasta, viata la domiciliu va fi mai fericita iar relatiile cu membrii familiei pline de satisfactii. Veti imbunatati aspectul casei prin renovari, extinderi sau chiar poate fi vorba despre o schimbare de domiciliu.

BALANTA 23.09-22.10: Cu putin efort va veti deplasa in directia in care intentionati sa mergeti, iar relatiile cu oameni sus pusi va vor fi de folos. Este un moment excelent sa va faceti planuri de viitor, va simtiti mult mai generosi si toleranti fata de ceilalti.

SCORPION 23.10-21.11: Cei mai multi dintre nativii acestei zodii vor deveni mai bogati, deoarece veti primi bani sau veti castiga un premiu consistent. Veti deveni si mai intelepti, mai ales in privinta utilizarii banilor si a resurselor deja existente.

SAGETATOR 22.11-21.12: Intrati intr-o perioada de crestere care va dura 12 ani si in care veti descoperi cine sunteti ca persoana. Vreti sa stiti ce puteti face si nu va veti ascunde talentele. Este un moment prielnic pentru a invata si pentru a capata experienta.

CAPRICORN 22.12-19.01: Dimensiunile spirituale si religioase ale vietii se vor amplifica si acesta este si motivul pentru care va uitati la cei din jur cu mai multa compasiune si empatie. Evident, relatiile cu ceilalti vor fi calde.

VARSATOR 20.01-18.02: Una dintre marile valori ale acestor nativi este prietenia. Viata va curge mai usor si veti realiza totul cu mai putine eforturi. Sperantele si idealurile pentru viitor sunt marete, iar prietenii va vor ajuta sa atingeti aceste dorinte.

PESTI 19.02-20.03: Reputatia dumneavoastra este la cote inalte si veti arata de ce sunteti in stare. Este ca si cum o lumina fabuloasa se reflecta pe dumneavoastra si lumea va admira ceea ce faceti. Bineinteles, sunteti mai increzatori si reusiti si pe plan personal ceva ce v-ati dorit de mult.