Horoscop Casandra. Ce zodii vor avea noroc la sfârşitul săptămânii

In aceste zile de weekend va veti gândi la modalitati de a câstiga mai multi bani, precum si de a-i cheltui.

02 mart. 2023, 18:31
Horoscop Casandra. Ce zodii vor avea noroc la sfârşitul săptămânii

Horoscop Casandra BERBEC 21.03-20.04: Se pare ca sunteti din ce în ce mai hotarâti sa renuntati la anumite atitudini si la relatiile care nu mai sunt relevante. Veti idealiza un parinte, un sef sau pe cineva cu autoritate. Indepartati iluziile si veti ajunge la fondul lucrurilor.

TAUR 21.04-21.05: In aceasta saptamâna este posibil sa aspirati la visul de a calatori într-un loc exotic sau s-ar putea sa înfloreasca dragostea fata de cineva diferit, ceea ce ar putea provoca o noua întorsatura a planurilor.

GEMENI 22.05-21.06: Visati cum sa cheltuiti banii pe care nu-i aveti? Poate totusi aceste idei includ bani dintr-o mostenire, un venit comun sau averea altcuiva. Se poate visa oricând, nu-i asa? Pâna în weekend gasiti solutii pentru a reduce lucrurile la esential si a le transforma în ceva mai bun.

RAC 22.06-21.07: Saptamâna aceasta sunteti afectuosi sau îndragostiti de cineva apropiat pe care îl admirati. Acesta ar putea fi si motivul pentru care veti avea o discutie intensa cu acea persoana. Fiti întelepti si ascultati opinia celui cu care discutati!

MESAJE INGERI pentru zodii. Ce semne astrale sunt binecuvântate în luna martie 2023

Horoscop Casandra LEU 22.07-22.08: Pe masura ce începe aceasta saptamâna sunteti idealisti în ceea ce priveste munca dumneavoastra. Poate sperati sa faceti o schimbare semnificativa în propria viata sau în viata altora. Succes!

FECIOARA 23.08-22.09: Intrati într-o perioada de testare pentru parteneriate si relatii apropiate. Acest lucru poate fi provocat de faptul ca v-ati îndragostit de o alta persoana. La sfârsitul saptamânii, o discutie destul de aprinsa va dezvalui ce este cu adevarat în joc.

BALANTA 23.09-22.10: Relatiile cu un membru de familie vor fi afectuoase si s-ar putea sa va faceti planuri de calatorie. De asemenea, faceti o impresie minunata colegilor de serviciu, ceea ce ar putea genera o noua dragoste. Succes!

Horoscop Casandra SCORPION 23.10-21.11: Urmeaza un timp de pregatire, astfel încât sa va puteti consolida lumea din jur împotriva dificultatilor viitoare. Bucurati-va de momentele de relaxare si de iesirile sociale. Tineti cont doar ca nu trebuie sa convingeti pe toata lumea sa fie de acord cu dumneavoastra.

SAGETATOR 22.11-21.12: Aceasta este o saptamâna prielnica pentru a va distra acasa. La sfârsitul saptamânii va decideti sa adoptati un nou buget si va faceti planuri pentru a pastra ceea ce doriti, a recicla si a renunta la bunurile de care nu mai aveti nevoie.

Horoscop special: Mercur in visatorul Pesti 2023! Ce aduce zodiilor inainte sa intre in retrograd

CAPRICORN 22.12-19.01: Inca visati cu ochii deschisi la scenarii pentru viitor. Va gânditi serios la o mutare rezidentiala sau la o schimbare a locului de munca (ori ambele). O posibila discutie aprinsa cu cineva s-ar putea sa rastoarne situatia si sa va hotarâti mai repede.

Horoscop Casandra VARSATOR 20.01-18.02: In aceste zile va veti gândi la modalitati de a câstiga mai multi bani, precum si de a-i cheltui. Mergeti pe principiul: „Magazinele trebuie vizitate! Banii trebuie cheltuiti!”. Va decideti sa cumparati un cadou valoros pentru persoana iubita.

Horoscop Casandra PESTI 19.02-20.03: Incepeti un nou ciclu în care va veti reinventa. Poate nu numai atât, ci chiar va veti îmbogati! Romantismul este pe culmi, însa la sfârsitul saptamânii o discutie puternica va poate determina sa va schimbati obiectivele viitoare.