Horoscop Casandra: Verificati tot ce ţine de finanţe, deoarece ar putea exista confuzii

Zilele acestea sunt destul de confuze, asa ca nu trebuie sa actionati dupa primul imbold. Un pic de rabdare nu ar strica, spune Casandra.

07 iun. 2023, 18:03
Horoscop Casandra: Verificati tot ce ţine de finanţe, deoarece ar putea exista confuzii

Horoscop Casandra BERBEC 21.03-20.04: Cheia pentru reusita acestei saptamâni este sa va autodisciplinati. Relatiile zilnice cu fratii, rudele si vecinii pot fi confuze. Pentru ca sunteti persoane impulsive si actionati rapid ar trebui sa nu luati nicio hotarâre fara sa gânditi bine.

TAUR 21.04-21.05: S-ar putea sa aveti câteva surprize la care nu va asteptati. Verificati tot ce tine de finante, deoarece ar putea exista confuzii, mai ales referitoare la bani sau la un bun detinut. Amintiti-va ca doar rabarea este antidotul furiei.

Horoscop Casandra GEMENI 22.05-21.06: Ati fi bucurosi daca reusiti sa va retrageti si sa jucati în spatele scenei. Relatiile cu cei din jur ar putea deveni confuze. Sunt posibile dispute cu privire la bani sau bunuri, dar acestea sunt doar lucruri minore de care scapati repede.

Semnele care înving ghinionul în luna iunie 2023. Patru zodii au karma pozitivă toată luna

RAC 22.06-21.07: Sunteti un semn sensibil si sentimentele dumneavoastra sunt usor de ranit. Saptamâna aceasta va simtiti prinsi în tot felul de discutii cu prieteni, grupuri, copii, parteneri sau membrii familiei. Nu ar fi rau sa ocoliti orice rautate!

LEU 22.07-22.08: Aratati fabulos în ochii celorlalti chiar daca nu faceti nimic special. S-ar putea sa aveti un dezacord cu cineva din familie sau unul dintre parinti. Un cunoscut încearca sa va încurce visele si nu o sa-l lasati sa reuseasca. Succes!

Horoscop Casandra FECIOARA 23.08-22.09: Recunoasteti ca singurul lucru care ar trebui sa fie în apa fierbinte este un pliculet cu ceai. Prin urmare, fiti inspirati si feriti-va de subiecte controversate, deoarece acestea va vor încurca planurile. Nu trebuie sa câstigati, ci doar sa cedati la timp.

BALANTA 23.09-22.10: Va simtiti presati de unul dintre parinti sau de un sef insistent. Fiti constienti doar ca sunteti pe drumul cel bun si asta va ofera un avantaj fata de ceilalti. Precautia trebuie sa fie pentru dumneavoastra ca o înarmare.

Horoscop Casandra SCORPION 23.10-21.11: Întotdeauna este posibil sa gasiti o modalitate de a face fata unei provocari si asta se întâmpla pentru ca sunteti un semn cu o vointa puternica, autodisciplinat si care trage din greu pentru a-si îndeplini planurile. Succes!

Horoscop Casandra SAGETATOR 22.11-21.12: Daca aveti de gând sa va creionati gândurile faceti acest lucru fara prezenta cuiva în preajma. Zilele acestea sunt destul de confuze, asa ca nu trebuie sa actionati dupa primul imbold. Un pic de rabdare nu ar strica, potrivit magazin.ro

CAPRICORN 22.12-19.01: Fiti inteligenti si constienti ca nu toata lumea este de acord cu dumneavoastra. Nu tineti cont de sfaturile tuturor. Daca vreti sa îi multumiti pe toti nu veti face decât compromisuri. Odata ce jocul se termina, regele si pionul se întorc în aceeasi cutie.

Ultima săptămână cu întunecatul Pluto retrograd în Vărsător. IMPACT puternic pentru 4 zodii. Ce trebuie să știe până la mutarea în Capricorn
Horoscop Casandra VARSATOR 20.01-18.02: Aveti suficienta rabdare acasa si cu familia pentru propria liniste sufleteasca. Neîntelegerile si izbucnirile ar putea strica atmosfera si armonia pe care le doriti. Fiti rabdatori cu ceilalti si mai ales cu cei mici.

PESTI 19.02-20.03: Saptamâna aceasta trebuie sa fiti atenti la ce spuneti sau ce faceti. Încetiniti si gânditi-va înainte de a vorbi. Fiti clari în discutiile de familie, mai ales daca lucrurile sunt confuze. Aveti rabdare cu copiii si cu partenerul de viata.