Horoscop Cassandra 1-7 iulie 2019: Se schimbă constelaţiile, schimbări pentru multe zodii. Cine va avea o vară de vis

Horoscop Cassandra 1-7 iulie 2019. Citiţi, pe RomaniaTV.net cum începe lkuna pentru fiecare zodie.

27 iun. 2019, 05:57
Horoscop Cassandra 1-7 iulie 2019: Se schimbă constelaţiile, schimbări pentru multe zodii. Cine va avea o vară de vis

BERBEC 21.03-20.04: Norocul pare sa fie de partea dumneavoastra in aceste zile si nu trebuie sa asteptati prea mult ca sa actionati. Un sfat inspirat va poate ajuta sa va imbunatatiti simtitor situatia financiara.

TAUR 21.04-21.05: Va schimbati rutina incepand de la o simpla conversatie cu un prieten. Acesta va invita la un eveniment care va deschide noi orizonturi neexplorate pana acum. Fiti prudenti insa cu sanatatea!

GEMENI 22.05-21.06: Este o perioada tocmai potrivita sa dati frau liber nevoii de exprimare prin creatie. Persoana iubita s-ar putea sa va ajute mai mult sa priviti situatia intr-un mod optimist. Folositi-va si de farmecul personal pentru a trece mai usor peste toate.

RAC 22.06-21.07: Profitati de sansa ce va iese in cale si va veti imbunatati starea financiara. Ca sa obtineti sprijinul superiorilor dumneavoastra trebuie doar sa le cereti ajutorul. In weekendul ce urmeaza e bine sa va organizati problemele.

LEU 22.07-22.08: Fiti deschisi fata de persoanele care va sunt aproape. Sinceritatea cantareste mai mult decat toate averile din lume. Nu ii mai respingeti cu vorbe taioase pe cei care va vor binele. Nu uitati ca tot de ei aveti nevoie sa razbiti atunci cand va este greu.

FECIOARA 23.08-22.09: Zilele pot fi lipsite de griji, asta doar daca evitati discutiile cu rudele. La locul de munca veti conduce lucrarile cu multa ravna si aveti idei originale care va vor ajuta sa depasiti cateva dificultati.

BALANTA 23.09-22.10: Fie ca va ocupati mai mult de persoana iubita sau faceti o noua cucerire, trebuie sa profitati de sansa benefica si sa faceti un angajament mai profund. Cineva va incurajeaza si se dovedeste a fi pe aceeasi lungime de unda.

SCORPION 23.10-21.11: Inca de la inceputul saptamanii va faceti planuri de vacanta. Sunteti intr-o stare de spirit creativa, asa ca nimeni nu va opreste sa realizati si ceva proiecte ramase restante. Insa activitatile vi se vor parea mai putin placute daca nu le veti combina si cu distractia.

SAGETATOR 22.11-21.12: Stapaniti de un sentiment de compasiune pentru cei mai apropiati de sufletul dumneavoastra, veti constata ca ii puteti ajuta cu mai mult decat credeti. Cineva din anturaj crede ca sunteti efectiv geniali. Atentie la comentariile acide, deoarece ati putea ajunge foarte usor la resentimente.

CAPRICORN 22.12-19.01: Este important sa va promiteti ca veti aborda problemele profesionale cu o incredere reinnoita in fortele proprii. Va ajuta si sanatatea deoarece sunteti intr-o forma de invidiat. La aceasta stare de bine a contribuit si partenerul de viata.

VARSATOR 20.01-18.02: Sarcinile la serviciu si acasa vi se par anoste. Ca sa iesiti din aceasta stare nu ar fi rau sa va mentineti ocupata mintea cu tot felul de exercitii mentale. In weekend este posibil sa va faceti noi prieteni.

PESTI 19.02-20.03: In prima jumatate a saptamanii cateva afaceri neterminate se vor anula de la sine. Ati fost prea preocupati de propria persoana si v-ati neglijat obligatiile. Insa nu disperati. Situatia se regleaza rapid. Doar sa fiti mai atenti!