Horoscop Cassandra 1-7 mai. Vin bani mulţi, dar lăcomia aduce necazuri multor zodii

In aceste zile aveti capacitatea de a va mari castigurile. Tineti cont ca banii nu sunt radacina tuturor relelor, ci lacomia este cea vinovata.

28 apr. 2023, 14:11
Horoscop Cassandra 1-7 mai. Vin bani mulţi, dar lăcomia aduce necazuri multor zodii

Horoscop Cassandra 1-7 mai BERBEC 21.03-20.04: Va reorganizati parteneriatul de afaceri sau relatia cu persoana iubita. Casa si familia dumneavoastra sunt ocrotite de schimbari majore, iar acest lucru va ofera baza de care aveti nevoie pentru a explora noi abordari ale acestor relatii.

TAUR 21.04-21.05: Viata personala, casa si familia continua sa fie in centrul atentiei. Veti sta mai mult timp ca de obicei in compania unui parinte. Va implicati cu multa raspundere, deoarece doriti sa fiti in jurul familiei.

GEMENI 22.05-21.06: Aveti o dorinta arzatoare sa va retrageti din lumea agitata din jur si nu din motive antisociale, ci din necesitatea de a va concentra doar pe lumea interioara. Insa sufletul parca ar vrea sa iesiti si sa va distrati. Dumneavoastra decideti!

Horoscop Cassandra 1-7 mai RAC 22.06-21.07: E randul dumneavoastra sa iesiti in lumina. Excursii, activitati legate de copii, artele, sportul si romantismul se afla in topul preocuparilor. Intre timp se netezeste o relatie destul de tepoasa cu cineva apropiat.

LEU 22.07-22.08: Accentul se pune pe casa, familie si viata privata. Va implicati in discutii de familie, impreuna cu un parinte. Orice este legat de afaceri de familie va fi prosper si va va creste profitul. Puteti cumpara ceva pentru casa sau pentru membrii familiei.

Zodiac chinezesc weekend. Surprize în plan sentimental şi o alimentare de card neaşteptată. Înţelepţii Orientului au şi un avertisment!
Horoscop Cassandra 1-7 mai FECIOARA 23.08-22.09: Este momentul prielnic pentru a va incarca bateriile. Va veti bucura de o popularitate sporita si va veti trai viata ca un cutit fierbinte care taie untul. Este o perioada ideala pentru reinnoirea garderobei sau schimbarea lookului.

BALANTA 23.09-22.10: Puteti folosi lumina in care sunteti pusi in aceasta perioada in avantajul dumneavoastra. Sunteti patrunsi de o stare de bine si asta se vede in cheful de viata cu care ii molipsiti si pe cei din jur. Trebuie sa intelegeti ca nimeni si nimic nu este perfect.

Horoscop Cassandra 1-7 mai SCORPION 23.10-21.11: Ceva din modelul zilnic si din rutina se va schimba. Veti dori sa explorati ceva nou si veti avea oportunitatea sa invatati multe. Este important sa va organizati si sa aveti mai multa grija de dumneavoastra.

SAGETATOR 22.11-21.12: Stiti ca sunteti cautatorii zodiacului! Si asta nu inseamna ca veti cauta doar aventuri si distractie, ci si raspunsuri la marile intrebari care va framanta. Tineti cont ca, indiferent de directia pe care o alegeti, veti avea destula energie pentru a reusi.

Horoscop Cassandra 1-7 mai CAPRICORN 22.12-19.01: Ritmul agitat dar plin de viata va face o pofta nebuna de a vorbi. Sunteti curiosi si dornici sa invatati cat mai mult posibil. Cautati noi chipuri, noi situatii si noi idei. Si banii va confera lejeritatea unor negocieri financiare excelente.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ce ne supără cel mai tare, în funcție de semnul nostru zodiacal
VARSATOR 20.01-18.02: Studiati cu interes si entuziasm ceva legat de politica, religie, filozofie sau metafizica. Aratati fabulos in ochii sefilor si ai familiei. Toata lumea va simpatizeaza si chiar poate veti incepe o noua poveste de dragoste.

Horoscop Cassandra 1-7 mai PESTI 19.02-20.03: In aceste zile aveti capacitatea de a va mari castigurile. Tineti cont ca banii nu sunt radacina tuturor relelor, ci lacomia este cea vinovata. In weekend, reganditi relatia cu un prieten, mai ales cu o femeie din zodia Capricorn. Fiti atenti si diplomati!