Horoscop Cassandra 12-18 februarie 2018: Relaţiile primesc un restart, finanţele au nevoie de impulsuri

Horoscop Cassandra 12-18 februarie 2018: Pornind de la banii si bunurile administrate in comun cu altii, toate relatiile tale vor fi supuse unei revigorari importante. Disputele din sfera muncii te vor impulsiona sa-ti folosesti mai eficient talentele, dar si veniturile. Tentatia de a face investii, credite sau alte tipuri de planuri financiare este foarte mare si riscanta. Bine ar fi sa stabilesti prioritatile financiare, in functie atat de nevoile tale personale, cat si ale celor dragi.

08 feb. 2018, 08:58
Horoscop Cassandra 12-18 februarie 2018: Relaţiile primesc un restart, finanţele au nevoie de impulsuri

BERBEC 21.03-20.04: Lucrurile par sa progreseze si va apropiati curand de succes. Acum este o ocazie sa faceti o impresie buna, mai ales ca plasarea Lunii va ajuta planurile sa infloreasca. Ar fi bine sa socializati si sa va bucurati de compania celorlalti.

TAUR 21.04-21.05: Jupiter va face mai optimisti iar Pluto va impinge sa faceti un pas inainte, cu consecinte pozitive pentru viitor. Se pare ca realizati multe, mai ales daca va aliati fortele cu ceilalti. Sunteti gata sa va asumati noi responsabilitati si va concentrati pe noi obiective.

GEMENI 22.05-21.06: In aceasta saptamana ati putea sa realizati ceva ce va doreati de mult timp. Aveti ocazia sa puneti in aplicare o idee de afaceri ce se dovedeste foarte profitabila. Cu toate acestea, ar fi bine sa va mentineti cu picioarele pe pamant si sa nu visati prea indraznet.

RAC 22.06-21.07: Lucrul alaturi de ceilalti poate constitui o experienta pozitiva. Sunteti pe aceeasi lungime de unda si veti realiza multe impreuna. Pe masura ce inaintati in saptamana, atentia dumneavoastra se schimba catre problemele financiare.

LEU 22.07-22.08: Faceti un pas important pentru dumneavoastra si va ocupati mai intai de problemele de sanatate. Si la locul de munca se anunta cateva schimbari, asa ca situatia se indreapta spre bine. Sunteti foarte ocupati cu tot felul de probleme legate de casa.

FECIOARA 23.08-22.09: Va preocupa activitati legate de creativitate, de distractii si cele ce tin de sufletul dumneavoastra. Afacerile in care sunteti implicati ajung la un nou nivel si astfel ati putea sa traiti unele dintre cele mai bune momente de pana acum.

BALANTA 23.09-22.10: Acasa, va pregatiti sa lansati un nou program major. Va fi insa foarte util sa va pastrati calmul si sa supravegheati cheltuielile. Se anunta cateva oportunitati romantice, asa ca veti pune accentul pe petrecerea timpului liber cu persoana iubita.

SCORPION 23.10-21.11: Mintea dumneavoastra poate lucra multe ore suplimentare si acesta ar fi motivul pentru care apar cateva oportunitati. Va impartasiti planurile familiei si veti obtine sprijinul de care aveti nevoie. Este timpul prielnic pentru propriul rasfat.

SAGETATOR 22.11-21.12: Jupiter, planeta care va ghideaza, va poate facilita oportunitati care va vor aduce multe bucurii in ceea ce priveste banii. Incepeti un proces de transformari, mai ales de ordin financiar, care va vor propulsa si va vor da lejeritatea realizarii unor proiecte mai vechi.

CAPRICORN 22.12-19.01: Saptamana aceasta poate constitui un punct de cotitura pentru dumneavoastra, mai ales ca Pluto va deschide calea pentru a evolua pozitiv. Este cea mai buna luna a anului pentru toti nativii Capricorn, asa ca folositi sansa de a va implini un vis maret.

VARSATOR 20.01-18.02: Puteti intra intr-o noua relatie romantica sau ati putea experimenta un nou angajament, peste cele existente. Relatia noua poate deveni una intensa, asa ca ar trebui sa va asigurati ca faceti reale eforturi pentru a o mentine la cote ridicate.

PESTI 19.02-20.03: Sunteti foarte ocupati pe plan social, iar pe dumneavoastra nu va bucura prea tare asta. Ati prefera sa petreceti mai mult timp alaturi de cei dragi. Este insa momentul potrivit sa incepeti un proiect care va va aduce mari satisfactii.